Home » Blog » Warung Mirosso in Rotterdam door Google Trusted-Vertrouwde Streetview fotograaf :Roy Mohan van Fotogaaf
Warung-Mirosso-Rotterdam-fotogaaf-google-vertrouwde-trusted-streetview-fotograaf

Warung Mirosso in Rotterdam door Google Trusted-Vertrouwde Streetview fotograaf :Roy Mohan van Fotogaaf

360 Virtual Google Tour gemaakt bij Warung Mirosso in Rotterdam in Rotterdam door Google Vertrouwde Trusted Streetview Fotograaf Roy Mohan.

Warung Mirosso is, zoals het zichzelf bestempelt, een afhaalrestaurant. Ook een mooie vertaling van het woord warung. Je kunt er inderdaad zitten, aan drie ronde tafels met elk vier stoelen of aan een intiem tweepersoonstafeltje. Ook is er een hoge ‘eetbar’ aan de muur, pal onder de vlag. Bij elkaar tel ik 17 zitplaatsen. Het is er best gezellig – dat is wel eens anders in (Surinaamse én Hollandse) eethuisjes. Het meubilair is niet van de goedkoopste soort, de verlichting bestaat uit een aantal opvallende verticale armaturen. Spiegels aan de muur maken de kleine ruimte levendiger

Fotogaaf-Google Streetview Trusted Photographer. Virtuele rondleidingen van uw bedrijf met Google Streetview Technologie door de Vertrouwde Google Streetview fotograaf.

En uiteraard beter zichtbaar in de Google zoek resultaten!

Ook van uw winkel ? Bel met Fotogaaf, Roy Mohan : 06-26.078.691 of kijk op onze site voor meer info

Klik op de foto hieronder en draai met uw muis rond in de winkel, klik op de witte pijltjes om te bewegen: net alsof U er echt doorheen loopt en instaat!

Scroll naar boven