Home » Contact gegevens van de winkels

Contact gegevens van de winkels

Onze winkels

Voor al uw eigen fotowerk bent u natuurlijk van harte welkom in een van onze winkels in Kortenhoef, Zwijndrecht of voor afspraken voor Google 360 graden foto’s, Schoolfotografie, Trouwreportages, Bedrijfsreportages en Rouwfotografie in Rotterdam. In onze fotostudio in Zoetermeer kunt u op afspraak terecht voor portretfoto’s, groepsfoto’s en pasfoto’s

Onze algemene voorwaarden zijn hier te downloaden

U kunt bij ons terecht voor afdrukken op ECHT fotopapier van uw negatieven en uiteraard ook van uw digitale bestanden.

Luxe afwerking; elke foto wordt afzonderlijk gecorrigeerd wat betreft kleur, uitsnede en densiteit.In samenwerking met Fujifilm voeren wij een wekelijkse kwaliteitscontrole uit op onze ontwikkelmachine en minilab. Dit betekent steeds een perfecte kleurkwaliteit.

Frontier Minilabs zijn wereldwijd meer dan een begrip, volgens sommigen zelfs het achtste wereldwonder. Uitgerust met revolutionaire lasertechnieken staat de gehele Frontier-serie garant voor oogverblindende fotoresultaten. Ieder origineel – film, foto of digitaal – krijgt daartoe een hoogwaardige digitale behandeling. Scannen is ook mogelijk van uw (oude) negatieven en dia’s en tevens van al uw ander zichtmateriaal t/m A4. Uiteraard is als u geen negatieven of digitale bestanden heeft foto van foto ook mogelijk.

Afdrukken van digitale bestanden kan van verschillende media:

Gaat u zelf afbeeldingen maken of bewerken dan is het handig om te weten dat te grote bestanden onnodig meer opslagruimte en meer rekentijd vragen terwijl de kwaliteit er niet door toeneemt, dat te kleine bestanden echter wel minder kwaliteit opleveren.

Maak dus wanneer u zelf bewerkt liefst uw bestanden zo goed mogelijk passend bij het gewenste afdrukformaat in de beeldresolutie van 300 dpi (pixels per inch), S-RGB kleurruimte, geen 16bit maar 8bit, TIFF/ JPG/ BMP formaat.
Uw bestanden kunnen dan bijvoorbeeld de volgende maten hebben:

Fotomaat Exacte maat Pixels x Pixels
10/15 cm 10,2 x 15,2 cm 1205 x 1795
13/18 cm 12,7 x 17,8 cm 1500 x 2102
15/20 cm 15,2 x 20,3 cm 1795 x 2551
20/30 cm 20,3 x 30,5 cm 2398 x 3602
     
Klant Beoordeling:
4.5 van 5 sterren op basis van alle 95 Reviews.
Laatste 3 reviews:

Tonnie Van Beckhoven
5-Star-rating-system-Google-Street-View-Trusted-photographer-vertrouwde-fotograaf
Prima fotograaf! Werkt snel, komt afspraken na met een mooi resultaat. Bedankt weer!

Cafe Het is nooit te Laat
5-Star-rating-system-Google-Street-View-Trusted-photographer-vertrouwde-fotograaf
Aardige fotograaf die een hele mooi 360 graden foto's van onze zaak heeft gemaakt. Ook het contact en service was super. Zeker een aanrader als je een fotograaf zoekt.

Laura Sleurink
5-Star-rating-system-Google-Street-View-Trusted-photographer-vertrouwde-fotograaf
Super communicatie, mooie foto's, professionele service!

    Contactformulier/vragen:


    Scroll naar boven