Home » Trouwerijen

Trouwerijen

De trouwfotograaf voor de mooiste trouwreportages

trouwen stadhuis trouwen stadhuis Trouwen stadhuis taart Park trouwfotograaf trouwen stadhuis

AL RUIM 30 JAAR DÉ VAKFOTOGRAAF VOOR DE MOOISTE TROUWREPORTAGES IN ROTTERDAM, DEN HAAG, ZUID HOLLAND, AMSTERDAM, UTRECHT EN OOK IN HEEL NEDERLAND

Jullie trouwdag is een van de mooiste dagen uit jullie leven. Een dag om nooit meer te vergeten en ook een dag die je nooit meer over kunt doen. De mooiste en meest bijzondere momenten van deze dag moeten perfect worden vastgelegd. Een blijvende herinnering aan deze mooie dag. Je gaat voor zekerheid en kwaliteit op je trouwdag. Niet voor niets dat er steeds minder vaak wordt gekozen voor ‘ome Jan’ of een andere kennis, maar wel voor een professional. FotoGaaf is dé trouwfotograaf voor de mooiste trouwreportages.

De voordelen van FotoGaaf als trouwfotograaf

Wanneer je kiest voor FotoGaaf voor jullie trouwreportage, kies je voor een professionele fotograaf die zeven dagen per week met fotografie bezig is. Wij weten hoe een trouwdag verloopt, zijn op de hoogte van de laatste technieken en hebben ruim 30 jaar ervaring, ook met verschillende culturen. En qua prijs zijn we niet duur. FotoGaaf verzorgt exclusieve en persoonlijke trouwreportages.

Aan de ene kant merk je niet eens dat ik er ben en aan de andere kant zorg ik ervoor dat wel alle momenten worden vastgelegd. Waar nodig geef ik een advies qua pose, kleding, corsages, licht, etc. Jullie als bruidspaar staan centraal, maar natuurlijk besteden we ook aandacht aan de familie en andere belangrijke gasten.

Nagenieten met een uniek digitaal fotoalbum

digiprint-digitaal album
digiprint-digitaal album

Wanneer jullie bruiloft voorbij is, focus ik mij op de beelden. Je trouwfoto’s worden verwerkt tot een persoonlijk en uniek digitaal fotoalbum. Laat het nagenieten maar beginnen. We drukken jullie album af op echt Fuji chemisch fotopapier.

De boekpagina’s worden geperst op panelen en dubbelzijdig gemaakt. De pagina’s zijn niet kwetsbaar en laten zich plezierig omslaan. De speciale binding zorgt voor complete vlakligging van de pagina’s en een bijna naadloze overgang van de linker- naar de rechterpagina.

Een paar voorbeelden van trouwreportages die wij hebben gemaakt….

FotoGaaf voor een vrijblijvend advies

Het allerbelangrijkste is dat jullie kiezen voor een fotograaf die jullie begrijpt. Een fotograaf die bij jullie past en die de juiste snaar weet te raken als het gaat om sfeer. Daarom adviseert FotoGaaf altijd om eerst vrijblijvend kennis te maken en voorbeeldboeken te bekijken. Pas dan weten jullie wat we kunnen, weten wij wat jullie wensen zijn en bepalen
we welke trouwreportage binnen jullie budget past.
FotoGaaf is dé vakfotograaf voor al je bijzondere momenten. Neem contact op en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Prijzen

Gratis kan niet, maar we zijn niet duur: let op: prijzen zijn INCLUSIEF album!
Duizenden euro’s wordt er besteed aan een zaal, band etc. Na de trouwdag ziet u niets meer terug van deze investering; wat rest is de herinnering.

Wij als bruidsfotograaf met ruim 30 jaar ervaring leggen uw trouwdag(en) professioneel voor u vast zodat uw herinnering (en ook de “vergeten momenten”) in een mooi album tastbaar voor altijd nog zijn te bekijken.

Zie fotografie niet als sluitpost, maar als een kleine inverstering die uw grote investeringen(zaal, band etc) voor altijd vastlegt!

Prijzen Trouwreportages Stadhuis+receptie of Ritueel trouwen:

Een complete trouwreportage inclusief trouwalbum 30 x 30 cm op ECHT fotopapier (Fuji), met tussen de 60 en 80 pagina’s. Voordat deze in produktie worden genomen laten wij voorbeelden zien waar nog wijzingen in mogelijk zijn.
Inclusief: Fotografie, corrigeren en uitzoeken, opmaak album, album, reiskosten, alles in hoge resolutie op dvd etc.
Prijs vanaf 1050 euro.

 • Wij beginnen bij het meisje (Stadhuis + receptie) of in de zaal (Ritueel).
 • Wij zijn er t/m de openingsdans, familiefoto’s en de zaaloverzichten.
 • In het Album tussen de 200 en 300 foto’s die worden gebruikt
 • Extra uren zijn altijd mogelijk

Prijzen Verjaardag, Doop-Moeran, Bhatwaan:

Een complete reportage inclusief album 30 x 30 cm op ECHT fotopapier (Fuji), met tussen de 40 en 60 pagina’s. Voordat deze in produktie worden genomen laten wij voorbeelden zien waar nog wijzingen in mogelijk zijn. Inclusief: Fotografie, corrigeren en uitzoeken, opmaak album, album, reiskosten, alles in hoge resolutie op dvd etc. Prijs vanaf 550 euro .

 • Verjaardag, Doop-Moeran, bhatwaan: Tarief op basis van ongeveer 4 uur.
 • In het Album tussen de 150 en 250 foto’s die worden gebruikt
 • Extra uren zijn altijd mogelijk

Uiteraard zijn er opties mogelijk zoals een extra fotograaf, meerdere uren, ouderalbums etc. Vraag naar de mogelijkheden. Prijzen geldig tot nader order. vraag naar de voorwaarden.

Klant Beoordeling:
4.5 van 5 sterren op basis van alle 95 Reviews.
Laatste 3 reviews:

Tonnie Van Beckhoven
5-Star-rating-system-Google-Street-View-Trusted-photographer-vertrouwde-fotograaf
Prima fotograaf! Werkt snel, komt afspraken na met een mooi resultaat. Bedankt weer!

Cafe Het is nooit te Laat
5-Star-rating-system-Google-Street-View-Trusted-photographer-vertrouwde-fotograaf
Aardige fotograaf die een hele mooi 360 graden foto's van onze zaak heeft gemaakt. Ook het contact en service was super. Zeker een aanrader als je een fotograaf zoekt.

Laura Sleurink
5-Star-rating-system-Google-Street-View-Trusted-photographer-vertrouwde-fotograaf
Super communicatie, mooie foto's, professionele service!

  Contactformulier/vragen:


  Scroll naar boven