Home » Schoolfotograaf komt ook in Noord-Holland Heerhugowaard

Schoolfotograaf komt ook in Noord-Holland Heerhugowaard

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Noord-Holland-Heerhugowaard

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Heerhugowaard.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Heerhugowaard.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Noord-Holland-Heerhugowaard zoals o.a. Schrijverswijk, Schilderswijk, Planetenwijk, Bomen- Recreatiewijk, Heemradenwijk, Edelstenenwijk, Stadshart, Molenwijk, Rivierenwijk, Bedrijventerrein, Butterhuizen, Oostertocht, Zuidwijk, Stad van de Zon, De Draai, Broekhorn, De Noord, Buitengebied Noord, ‘t Kruis, Buitengebied Zuid, Huygenhoek, ‘t Kruis, Beveland, Bomenbuurt, Broekhorn, Buitengebied Noord, Buitengebied Zuid, Butterhuizen 1, Butterhuizen 2, Centrumwaard, De Draai Midden, De Draai Noord, De Draai Zuid, De Frans, De Noord, De Vaandel, Edelstenenwijk, Heemradenbuurt, Huygenhoek 1, Huygenhoek 2, Huygenhoek 3, Molenwijk, Oostertocht, Overtoom, Park van Luna, Planetenwijk, Recreatiebuurt, Rivierenwijk, Schilderswijk 1, Schilderswijk 2, Schrijverswijk, Stadshart, Stationsplein, Waarderhout, Zandhorst 1, Zandhorst 2, Zandhorst 3, Zuidwijk 1, Zuidwijk 2.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Het huidige Heerhugowaard is ontstaan als agglomeratie tussen de dorpen Zuid, De Noord en 't Kruis, waarbij in eerste instantie Zuid als zelfstandige kern verdween en geheel opging in Heerhugowaard, dat begon als een lintdorp langs de Middenweg, met uitlopers langs onder andere de Hondeweg (thans Van Veenweg). Rond het jaar 800 was het gebied dat nu de gemeente Heerhugowaard vormt bedekt met veen. Ontginning van het veen door de mens in combinatie met stormvloeden leidde ertoe dat in de regio vele meren ontstonden, waaronder de Grote Waert. De omgeving van Heerhugowaard is landschappelijk zeer divers. Halverwege de jaren tachtig is in Heerhugowaard een 61 hectare groot parkbos aangelegd, de "Waarderhout". Daarnaast is er veel agrarische activiteit in de naaste omgeving, waaronder glastuinbouw en verscheidene bloembollenvelden. Er zijn meerdere molens die aan de droogmakerij herinneren; deze molens dateren van oorsprong uit de 17e eeuw. (bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven