Home » Schoolfotograaf komt ook in Gelderland Wamel

Schoolfotograaf komt ook in Gelderland Wamel

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Gelderland-Wamel

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Wamel.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Wamel.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Gelderland-Wamel zoals o.a. Alphen, Altforst, Appeltern, Buitengebied Alphen, Buitengebied Altforst, Buitengebied Appeltern, Buitengebied Beneden-Leeuwen, Buitengebied Boven-Leeuwen, Buitengebied Dreumel, Buitengebied Maasbommel, Buitengebied Wamel, Kern Alphen, Kern Altforst, Kern Appeltern, Kern Beneden-Leeuwen, Kern Boven-Leeuwen, Kern Dreumel, Kern Maasbommel, Kern Wamel, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Dreumel, Maasbommel en Wamel.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Wamel is een dorp (circa 2.450 inwoners) in het Land van Maas en Waal in de Nederlandse provincie Gelderland. Het is een dijkdorp op de linkeroever van de Waal. Aan de overkant van deze rivier ligt Tiel, waarmee het door een veerdienst – en sinds 1973 door de eerste zelfdragende betonnen brugconstructie van Nederland – is verbonden. Wamel behoort tot de gemeente West Maas en Waal.
De eerste vermelding van Wamel, toen Vamele (doorwaadbare plaats) geheten, dateert uit 893 na Chr. wanneer de Abdij van Prüm een hof te Wamel bezit. Omstreeks 1445 werd er een clarissenklooster gesticht. En (een rijke) Lambert de Haze uit Wamel schonk begin 15de eeuw een huis en jaarlijks geld aan de Zusters van het Gemeenen Leven in Deventer om ook een klooster te stichten in Wamel. Dit werd een plaats voor alleenstaande vrouwen (begijnen), weduwen en ouderen het "St Mariënhof" Op 1 januari 1818 werd de gemeente vergroot met de opgeheven gemeente Leeuwen. Op 1 januari 1984 werd de gemeente Wamel samengevoegd met de gemeenten Appeltern en Dreumel tot een fusiegemeente met de werknaam Wamel. Op 1 juli 1985 werd de naam van deze nieuwe gemeente gewijzigd in West Maas en Waal.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven