Home » Schoolfotograaf komt ook in Gelderland Ugchelen

Schoolfotograaf komt ook in Gelderland Ugchelen

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Gelderland-Ugchelen

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Ugchelen.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Ugchelen.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Gelderland-Ugchelen zoals o.a. Beekbergen en omgeving, Centrum, Hoenderloo en omgeving, Hoog Soeren en Radio Kootwijk, Klarenbeek en omgeving, Lieren en omgeving, Loenen en omgeving, Noord, Noordoost, Oost, Uddel en omgeving, Wenum Wiesel Beemte, West, Zuid, Zuidoost en Zuidwest.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Ugchelen is een dorp in de gemeente Apeldoorn in de Nederlandse provincie Gelderland, ten zuidwesten van Apeldoorn op de oostelijke "helling" van het Veluwe massief De inwoners worden "Ugchelenaren of Ugchelse" genoemd. Het dorp kenmerkt zich door het grote aantal vrijstaande woningen en villa's..
In de tijd dat in Drenthe de hunenbedden werden gebouwd circa 2000 voor Christus, was dit volk ook doorgedrongen tot de Veluwe. Het kende reeds het maken van aardewerk van een soort die gemakkelijk van andere te onderscheiden is. Scherven daarvan zijn aangetroffen onder Elspeet en bij de Huneschans te Uddel, maar ook nog zuidelijker, op de Keienberg, op wat nu Heidehof is in ons Ugchelen, waar fragmenten van drie verschillende potten werden aangetroffen. Daarbij werd ook nog een doorboord steentje gevonden, dat waarschijnlijk als versiersel is gedragen. Uit die periode van de late steentijd zijn ook nog twee stenen hamers uit Ugchelen bekend, een met een gat gevonden op het Hattemseveld en een zelfde geslepen hamer niet ver van Altena. Uit de bronstijd en de ijzertijd, de laatste de eeuwen direct vóór en direct na het begin van onze jaartelling zijn of waren grafheuvels aanwezig, die men toeschrijft aan Germaanse stammen, met als belangrijkste in de Lage Landen de Chamaven. Zo zijn er vier grote heuvels aan de voet van de Bakenberg, bij Caesarea en in het Engelanderholt. Urnen van een hoog en wijd type, aan de rand vaak met vingerafdrukken gekarteld, zijn voor de dag gekomen bij opnieuw de Bakenberg en aan de Mettaweg.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven