Home » Schoolfotograaf komt ook in Gelderland Wezep

Schoolfotograaf komt ook in Gelderland Wezep

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Gelderland-Wezep

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Wezep.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Wezep.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Gelderland-Wezep zoals o.a. Oldebroek, Wezep, ‘t Loo, Bovenstreek, Broekdijk, Eekt, Hattemerbroek, Noordeinde, Oldebroek, Oosterwolde, Verspreide huizen Duivendans, Verspreide huizen Hattemerbroekse Heide, Verspreide huizen Heide Hoek, Verspreide huizen heide ‘t Loo, Verspreide huizen Noordeinde, Verspreide huizen Oldebroek, Verspreide huizen Oldebroekse Heide, Verspreide huizen Oosterwolde, Verspreide huizen Oosterwolde, Verspreide huizen polder Hattemerbroek, Verspreide huizen polder Oldebroek, Verspreide huizen ‘t Loo, Verspreide huizen Wezep en Oosterwolde.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Wezep is een esdorp[2] aan de rand van de Veluwe, gelegen tussen Hattemerbroek en 't Loo, in de Nederlandse provincie Gelderland. Wezep is als dorp grotendeels na de Tweede Wereldoorlog ontstaan.
In de omgeving van Wezep liggen enkele militaire kazernes. Ook is er ruimte voor recreatie, zoals tennisbanen (WTC), voetbalclub WHC en een zwembad "De Veldkamp". Er zijn twee muziekverenigingen, "Christelijke muziekvereniging De Eendracht" en de "Van Limburg Stirum Korpsen". Daarnaast heeft Wezep ook nog een korfbalvereniging, Rood-Wit, christelijke gymnastiek vereniging OLVO Wezep en een volleybalvereniging, VZK. In 1980 is de badmintonvereniging Badminton ´80 opgericht. Daarnaast is er ook een tafeltennisvereniging, TTV Wezep. Verder heeft Wezep ook diverse industrieterreinen. CêlaVíta en Plukon (eerder Friki) zijn bekende fabrikanten die hier gevestigd zijn. In Wezep zijn verscheidene basisscholen en een middelbare school, het Agnieten College. Daarnaast zijn er ook de verzorgingshuizen Weidebeek, Veldheem en Turfhorst.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven