Home » Schoolfotograaf komt ook in Gelderland Nijkerkerveen

Schoolfotograaf komt ook in Gelderland Nijkerkerveen

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Gelderland-Nijkerkerveen

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Nijkerkerveen.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Nijkerkerveen.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Gelderland-Nijkerkerveen zoals o.a. Nijkerk, ‘t Woud, Nijkerkerveen, Verspreide huizen Nijkerk, Hoevelaken, Appel, Arkemheen, Campenbuurt, Centrum Nijkerk, Colthoflaan, Corlaer, De Veenhuis Achterhoek, Doornsteeg, Havenstraat, Hogenbrink, Holkerveen, Horstbeek, Industriegebied, Kleinhoven,Kruishaar, Luxool, Nijkerkerveen, Oranjebuurt, Overhorst, Paasbos-Oost en Paasbos-West.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Nijkerkerveen (Nedersaksisch: Niekarkerveen) is een dorp in de gemeente Nijkerk in de Nederlandse provincie Gelderland. Het ligt tussen de kern Nijkerk, Hoevelaken en Amersfoort in.
De kern is ontstaan rond 1900, toen men zich hier ging richten op veeteelt en landbouw. Het dorp is al veel ouder maar werd toen vooral het Veen genoemd. Na 1900 kwam de naam Nijkerkerveen als officiële naam. In de volksmond wordt het dorp nog steeds wel 't Veen genoemd. Nijkerkerveen bestaat uit een kleine dorpskern met een groot buitengebied dat loopt van Landgoed Slichtenhorst tot Hoevelaken. Westelijk grenst het aan Hooglanderveen (gemeente Amersfoort) en oostelijk aan Zwartebroek (Barneveld). In het oostelijk deel waren veengebieden, grenzend aan bos en heide. In deze gebieden waren kleine waterplassen met riet. In het westen van het buitengebied ligt Holkerveen, omringd door weilanden en groen. In oostelijke richting van het dorp lopen de natuurgebieden van het landgoed Slichtenhorst en De Bunt over in een landschap met houtwallen. Nijkerk is een groeigemeente met ook woningbouwprojecten in Nijkerkerveen, het zogenoemde dorpenmodel. Nijkerkerveen heeft ook een eigen online krant, de Veense Courant Online.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven