Home » Schoolfotograaf komt ook in Gelderland Herwen

Schoolfotograaf komt ook in Gelderland Herwen

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Gelderland-Herwen

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Herwen.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Herwen.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Gelderland-Herwen zoals o.a. Aerdt, Angerlo, Angerlo’s Broek, Babberich, Camphuizen, Centrum, De Horst, Giesbeek, Hengelder, Herwen, Het Grieth, Kwartier, Lathum, Lentemorgen I, Lentemorgen II, Lobith, Mercurion, Methen, Molenwijk, Ooy en Oud-Zevenaar.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Herwen is een plaats in de Nederlandse provincie Gelderland, behorend tot de gemeente Zevenaar. De plaats is gelegen in het gebied de Liemers, oostelijk van Arnhem. Herwen wordt vaak in één adem genoemd met de plaats Aerdt als Herwen en Aerdt. Tot 1 januari 1818 was Herwen een zelfstandige gemeente. Op die datum werd de gemeente verdeeld: het ene deel ging verder als de gemeente Pannerden, het andere deel werd samengevoegd met de opgeheven gemeente Lobith tot de nieuwe gemeente Herwen en Aerdt. Beide gemeenten werden op 1 januari 1985 weer samengevoegd onder de nieuwe naam Rijnwaarden. Die gemeente bleef tot 2018 bestaan..
Het huidige Herwen is de tweede plaats met die naam, nadat de eerste in 1764 bij een overstroming ten onder ging.[2] Al ver voor de jaartelling woonden op die plek mensen. In 12 voor Christus werd er daarnaast een Romeins fort, Carvium, gebouwd door de soldaten van Drusus. Herwen werd voor het eerst genoemd in het jaar 870. Het verdronken dorp ligt onder het water dat nu De Bijland heet, net buiten de dijken van het nieuwe Herwen. Het dorp was kwetsbaarder geworden voor overstromingen door het ontstaan van het Pannerdensch Kanaal dat gegraven werd als onderdeel van de Hollandse Waterlinie. Bij de overstroming in 1764 ging vooral have en goed verloren. De meeste bewoners brachten zichzelf voorheen in veiligheid.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven