Home » Schoolfotograaf komt ook in Gelderland Dodewaard

Schoolfotograaf komt ook in Gelderland Dodewaard

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Gelderland-Dodewaard

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Dodewaard.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Dodewaard.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Gelderland-Dodewaard zoals o.a. Echteld, IJzendoorn, Kesteren, Kom Dodewaard met Hien, Kom Wely, Ochten, Opheusden, Pottemsestraat en Groenestraat en omgeving, Verspreide huizenDodewaard-Oost en Wely, Verspreide huizen Dodewaard-West, Verspreide huizen Echteld, Verspreide huizen Echteld-Waalbandijk, Verspreide huizen IJzendoorn, Verspreide huizen Kesteren, Verspreide huizen Lede en Oudewaard, Verspreide huizen Ochten, Verspreide huizen Opheusden en Verspreide huizen poldergebied


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Dodewaard is een dorp in de gemeente Neder-Betuwe, in de Nederlandse provincie Gelderland.Tot die gemeente behoorde ook een tijdje het dorp Opheusden, maar later viel dat onder de gemeente Kesteren. Het is het meest oostelijk gelegen dorp in de gemeente, de nog oostelijker gelegen buurtschappen Hien en Wely vallen formeel onder het dorp. Het dorp zelf ligt en strekt zich uit ten zuiden van de A15 aan de Waal. Het dorp heeft een eigen treinstation, aan de spoorverbinding tussen Tiel en Arnhem, genaamd Hemmen-Dodewaard, hoewel station Opheusden in veel gevallen beter bereikbaar is.
Dodewaard wordt voor het eerst vermeld aan het eind van de 11e eeuw als de Dodeuuero. In 1171 als Dudenwert, in de dertig jaar daarna komen nog diverse varianten op deze twee namen voor, zoals in 1181 de Dondenuuerhe, in 1190 Dudenwert en in 1200 de Dudenwerthe. Over een ding zijn de meesten het eens en dat is dat de 'Dode' in Dodewaard verwijst naar een oude Germaanse persoonsnaam die geschreven werd als Dodo, Dode en Dudan. Het achtervoegsel waard zou verbasterd kunnen zijn van de benaming waritha, wat de benaming is voor een gebied dat deels of geheel omsloten is door rivieren, of van de benaming werth(Dts) dat land of eiland aan het water betekent. Tot in de 18e eeuw kende Dodewaard drie landhuizen annex kastelen, genaamd Dodewaard, Appelenburg en De Snor. Landelijk is Dodewaard bekend van de kernenergiecentrale die er gevestigd is, Kerncentrale Dodewaard. De centrale is in maart 1997 buiten bedrijf gesteld. Aansluitend werd de splijtstof afgevoerd en werd de centrale omgebouwd tot een Veilige Insluiting. Alle niet radioactieve gebouwen werden hierbij afgebroken. Het reactorgebouw, turbinegebouw, afvalgebouw, ventilatiegebouw en nevengebouw zijn blijven staan. In 2045 zal de centrale worden afgebroken. Tot die tijd doet het radioactief verval zijn werk.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven