Home » Schoolfotograaf komt ook in Gelderland Lienden

Schoolfotograaf komt ook in Gelderland Lienden

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Gelderland-Lienden

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Lienden.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Lienden.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Gelderland-Lienden zoals o.a. Buren, Beusichem, Zoelen, Lienden, Ingen, Maurik en Ravenswaaij, Asch, Beusichem, Buren Appelenboomgaard, Buren-Oude Kern, Buren Tielseweg, De Woerd, Eck en Wiel, Erichem, Ganzert, Ingen, Kerk Avezaath, Klinkenberg, Lienden, Maurik, Ommeren met Den Eng, Ommerveld en verspreide huizen polder Meerten, Ravenswaaij, Rijswijk, Verspreide huizen Aalst Leutes polder Aalst, Verspreide huizen Asch, Verspreide huizen Beusichem en Zoelmond.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Lienden is een dorp in de Betuwe, behorend tot de gemeente Buren, in de Nederlandse provincie Gelderland. Het dorp staat vooral bekend om zijn fruitteelt
De geschiedenis van Lienden heeft in de middeleeuwen nauw samengehangen met het adellijk geslacht Van Lynden (zoals ook is aangegeven bij de details onder het afgebeelde wapen van Lienden). Het oudst bekende lid van dit geslacht, Steven Van Lynden, wordt vermeld in 1307 en was destijds gegoed in Lienden. Een andere naam uit die tijd en uit hetzelfde geslacht is Dirck III van Lynden (<1285-1368), Heer van Lynden, Leede, Oldenweert, Ommeren & Aalst. Hij was de eerste Erfschenk van het Hertogdom Gelre en lid van het hof van keizer Albrecht I (rooms koning). Hij is in de streek bekend van zijn schermutselingen rond 1319 met Gwijde van Avesnes (de bisschop van Utrecht). Daarbij werd de in de Mars aan de (oude) Rijn gelegen, door de bisschop enkele jaren eerder gebouwde Tollenburg verwoest (zie geschiedenis aldaar). De Tollenburg lag dicht bij het kasteel van Dirck van Lynden, Huis Ter Lede. Deze familie Van Lynden heeft haar naam aan de plaats ontleend, niet vice versa.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven