Home » Schoolfotograaf komt ook in Gelderland Kerkdriel

Schoolfotograaf komt ook in Gelderland Kerkdriel

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Gelderland-Kerkdriel

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Kerkdriel.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Kerkdriel.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Gelderland-Kerkdriel zoals o.a. Alem, Ammerzoden, Hedel, Heerewaarden, Hoenzadriel, Huizendijk, Voorne, De Kop en Veluwe, Hurwenen, Kerkdriel, Overige verspreide huizen, Rossum, Velddriel, Verspreide huizen Alem, Verspreide huizen Heerewaarden, Verspreide huizen Het Heust, Verspreide huizen Hurwenen en Rossum, Verspreide huizen in de polder Hedel, Verspreide huizen in het bouwgebied, Verspreide huizen Kerkdriel, Berm en Hoorzik, Verspreide huizen Maasdijk en Uiterwaarden, Verspreide huizen Noord Beemden en Verspreide huizen Uilecoten.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Kerkdriel of (voor 1944) Driel is een Nederlands dorp, gelegen aan de Maas.Het behoort tot de Gelderse gemeente Maasdriel en is tevens de hoofdplaats van de gemeente. Het gemeentehuis van Maasdriel is gevestigd aan de Kerkstraat.
Kerkdriel ontstond in de vroege middeleeuwen op een stroomrug van de Maas. Geleidelijk aan ontstond een dorp langs drie evenwijdig aan de dijk verlopende straten. De jaren '30 van de 20e eeuw brachten de afsnijding van Maasmeanders in het kader van de Maasverbeteringswerken. De Maas kwam daarbij verder van het dorp af te liggen. Tijdens de Tweede Wereldoorlog, in 1944, werd heel wat schade in het dorp aangericht. In de 2e helft van de 20e eeuw breidde Kerkdriel zich sterk naar het westen uit. Zandwinning zorgde voor het ontstaan van waterplassen en ten noorden daarvan werd een grote jachthaven aangelegd. De omgeving van Kerkdriel wordt gekenmerkt door grootschalige tuinbouw en champignonteelt. Veel Oost-Europese arbeiders, met name Polen maar in mindere mate ook Bulgaren, werken begin 21e eeuw in de tuinbouw en hebben in het centrum van de plaats ook Poolse winkels en dergelijke opgericht.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven