Home » Schoolfotograaf komt ook in Gelderland Kootwijkerbroek

Schoolfotograaf komt ook in Gelderland Kootwijkerbroek

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Gelderland-Kootwijkerbroek

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Kootwijkerbroek.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Kootwijkerbroek.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Gelderland-Kootwijkerbroek zoals o.a. Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Terschuur, Stroe, Zwartebroek, De Glind, Kootwijk, Achterveld, Blankenhoef, Blankensgoed, Buitengebied Achterveld, Buitengebied Barneveld, Buitengebied De Glind, Buitengebied Garderen, Buitengebied kootwijk, Buitengebied Kootwijkerbroek, Buitengebied Stroe, Buitengebied Terschuur, Buitengebied Voorthuizen, Buitengebied Zwartebroek, Centrum Barneveld, Centrum Voorthuizen, Componistenwijk, De Briellared, De Burgt, De Glind, De Koot, De Kromme Akker en De Lors


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Kootwijkerbroek (Nedersaksisch: Kootjebroek) is een dorp in de gemeente Barneveld, in de Nederlandse provincie Gelderland. Het dorp, gelegen in de Gelderse Vallei, ten oosten van Barneveld, heeft een belangrijke agrarische functie in dit deel van de vallei. De buurtschappen Esveld en Essen behoren tot Kootwijkerbroek.
Het dorp Kootwijkerbroek bestaat nog niet zo lang. Het is ontstaan doordat inwoners van Kootwijk de moerassen in deze omgeving tot landbouwgronden ontgonnen. De buurtschap Essen, ten zuidoosten van het dorp, is echter ouder. Daarnaast wordt er in de 15de eeuw voor het eerst melding gemaakt van de molen Puurveen, destijds een standerdmolen die tijdens een storm rond 1850 is vergaan. Kort daarna werd er een nieuwe molen gebouwd, welke is afgebrand op 14 februari 1964. De Puurveense molen is in 2015 en 2016 herbouwd.[2] In september 2016 draaiden de wieken van de herbouwde molen voor het eerst weer.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven