Home » Schoolfotograaf komt ook in Gelderland Meddo

Schoolfotograaf komt ook in Gelderland Meddo

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Gelderland-Meddo

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Meddo.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Meddo.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Gelderland-Meddo zoals o.a. Stad, Land, Centrale deel, Kotten, Meddo, Miste, Verspreide huizen Brinkheurne en omgeving, Verspreide huizen Corle en omgeving, Verspreide huizen Kotten, Verspreide huizen Meddo, Verspreide huizen Miste, Verspreide huizen Ratum, Henxel, Huppel, Verspreide huizen ten noorden van Winterswijk, Verspreide huizen Woold, Winterswijk-Noordoost, Winterswijk-Noordwest, Winterswijk-Zuidoost, Winterswijk-Zuidwest en Woold.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Meddo is een kerkdorp in de gemeente Winterswijk in het meest oostelijke deel van de Achterhoek in de Nederlandse provincie Gelderland. Het dorp wordt officieel aangeduid als een buurtschap en is daarmee de grootste buurtschap van de gemeente Winterswijk.
Meddo bestaat uit een dorpskern met een kerk uit 1864 en een groot buitengebied. De kern ligt ongeveer 5 km ten noorden van Winterswijk, ongeveer 8 km van Groenlo en 6 kilometer van het Duitse Vreden. In de kern zijn onder anderen een café, zalencentrum en hotel gevestigd. De bevolking van Meddo is, in tegenstelling tot het overige deel van de gemeente Winterswijk, overwegend van rooms-katholieken huize. De straten in het buitengebied hebben pas in 1994 namen gekregen. Vóór 1994 hadden de huizen en boerderijen als adres alleen een "D" gevolgd door een nummer. De huizen waren in oplopende volgorde genummerd, maar hierbij werd geen rekening gehouden met wegen. De nummering liep dwars door het landschap in een grote boog om de kern heen. De boerderijen met de adressen "D91" en "D92" lagen dus wel dicht bij elkaar, maar niet aan dezelfde weg. De letter "D" was hierbij specifiek voor Meddo.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven