De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Gelderland-Ede
Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.
Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Ede.
portret
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
13-18 zwart-wit met kader
13/18-speciaal per school ontworpen
13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
sleutelhanger met pasfoto
Zelf bepalen
Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Ede.
Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf
Uiteraard komen wij in alle wijken van Gelderland-Ede zoals o.a. Beatrixpark, Bennekom-Zuidoost, Bloemenbuurt, Boekelo, Bosrand, Burgemeestersbuurt, Centrum Ede, Centrum Lunteren, De Bergen, De Bossen, De Burgen, De Dalen, De Dreven, De Hoef, De Horsten, De Hoven en De Klomp buitengebied
Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf
Ede ; Nedersaksisch: Ee) is een middelgrote plaats in de Nederlandse provincie Gelderland, te vinden op de westflank van de Veluwe en in de zuidelijke Gelderse Vallei. Het is tevens de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente.
De geschiedenis van Ede is nauw verbonden met die van het landgoed Kernhem. De graven van Gelre bouwden van de 12e tot en met de 14e eeuw diverse versterkingen langs de grenzen met het Sticht Utrecht. De burcht Kernhem was er een van. In 1426 werd Udo de Booze (ook geschreven als Udo den Boese) als leenman van Kernhem aangesteld door de toenmalige hertog van Gelre Arnold van Egmont. Nadat de leengoederen erfelijk werden, kwam Kernhem in handen van de families Van Arnhem, Van Wassenaer Obdam en later Van Heeckeren van Wassenaer en Bentinck. Uit deze families zijn diverse bestuurders uit het verleden van Ede afkomstig.
In de zeventiende eeuw werd Ede geteisterd door de Spanjaarden onder aanvoering van Hendrik van den Bergh tijdens de Inval van de Veluwe in 1624. Vijf jaar later, tijdens een tweede inval onder leiding van Van den Bergh en Ernesto Montecuccoli, werd dit nog eens herhaald.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)
Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf