Home » Schoolfotograaf komt ook in Gelderland Doornspijk

Schoolfotograaf komt ook in Gelderland Doornspijk

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Gelderland-Doornspijk

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Doornspijk.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Doornspijk.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Gelderland-Doornspijk zoals o.a. ‘t Harde-Centrum, ‘t Harde-Oost, ‘t Harde-West, Achterweg, Doornspijk, Elburg De Vrijheid, Elburg-Oosthoek, Elburg Stad, Elburg West en havengebied, Hoge Enk
Oostendorp, Verspreide huizen Doornspijk-Oost, Verspreide huizen Doornspijk-West, Verspreide huizen Elburg-Noord, Verspreide huizen Elburg-Zuid, Verspreide huizen ‘t Harde Noord-West en Verspreide huizen ‘t Harde Zuid-Oost


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Doornspijk (Nedersaksisch: Doospiek) is een dorp in de Nederlandse provincie Gelderland. Doornspijk maakt sinds 1974 deel uit van de gemeente Elburg. Tot die tijd was het een zelfstandige gemeente.
Doornspijk werd al omstreeks het jaar 800 als "Villa Thornspiic" vermeld. Oorspronkelijk lag het centrum van de plaats ten noorden van de huidige plaats nabij de Sint-Ludgeruskerk aan de Zuiderzeedijk. Nadat de kerk in 1825 door overstroming en blikseminslag verloren was gegaan werd er een nieuwe kerk gebouwd op grotere afstand van de Zuiderzee tegenover het Erf Klarenbeek. Het centrum van het dorp kwam rond deze nieuw gebouwde kerk te liggen. In het midden van de 19e eeuw is door het huidige dorp de Zuiderzeestraatweg aangelegd. De Kerkdijk van het huidige dorp naar de plaats waar de oude kerk heeft gestaan vormde oorspronkelijk de verbinding tussen het achterland en de oude kern aan de Zuiderzee. Ten noorden van de kerkdijk ligt het 'Goor', een sinds 1336 in erfpacht uitgegeven weide- en hooigebied dat doorkruist wordt door de 'Goorbeek'. Op 1 januari 1812 werd Oosterwolde als zelfstandige gemeente afgesplitst. Aan die zelfstandigheid kwam al snel weer een einde, want op 1 januari 1818 werd Oosterwolde weer ingelijfd bij Doornspijk. Op 1 januari 1974 werd Doornspijk als gemeente opgeheven en bij Elburg gevoegd.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven