Home » Schoolfotograaf komt ook in Gelderland Epe-vaassen

Schoolfotograaf komt ook in Gelderland Epe-vaassen

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Gelderland-Epe-vaassen

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Epe-vaassen.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Epe-vaassen.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Gelderland-Epe-vaassen zoals o.a. Emst, Epe-Centrum, Epe-Noord, Epe-Oost, Epe-Zuid, Gortel, Hogeland-Hoge Weerd, Oene, Oude Apeldoornseweg en omgeving, Tongeren, Vaassen-Centrum, Vaassen-Noord-West, Vaassen-Oosterhof, Vaassen-West, Verspreide huizen bosgebied Niersen en Gortel, Verspreide huizen bosgebied Tongeren, Verspreide huizen De Botterd, Verspreide huizen Emst, Verspreide huizen Emsterbroek, Verspreide huizen Geerstraat en omgeving en Verspreide huizen Oene.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Vaassen (Nedersaksisch: Voassen) is een van de grotere kernen van de Nederlandse gemeente Epe. Vaassen ligt tussen Apeldoorn en Zwolle aan de oostrand van de Veluwe in de provincie Gelderland .
De vroegste tekenen van bewoners in deze omgeving zijn de grafheuvels en raatakkers (prehistorische vierkante akkers omgeven door aarden walletjes) ten noordwesten van Vaassen op de Veluwe, tussen de Elburgerweg en Gortelseweg. Er ligt een heel complex (ca. 76 hectare) van deze akkers bij Vaassen, rond de Gortelseweg. Ze dateren uit de IJzertijd. De bewoners waren Germaanse boeren en leefden daar nog voor de Romeinse tijd. Ze woonden in houten hutten en leefden van de landbouw, veehouderij, kruiden en de jacht op herten en zwijnen. Het dorp wordt voor het eerst vermeld in een akte uit de Codex Laureshamensis van het klooster Lorsch uit 891 of 892 als een Brunhilde een hoeve en de kerk aan Lorsch schenkt[3]. De toenmalige naam Fasna zou duiden op een grassoort. Kasteel De Cannenburgh in Vaassen Ophaalbrug over Apeldoorns Kanaal Vaassen, Daams' molen tussen Vaassen en Elspeet, boom tussen het dorre gras In Vaassen staat het Kasteel De Cannenburgh, ooit gebouwd voor de Gelderse veldheer Maarten van Rossum. Het huidige kasteel dateert uit de 16e eeuw. Vaassen kenmerkt zich door het eeuwenlang vreedzaam naast elkaar leven van een protestantse en rooms-katholieke bevolking. Midden in het dorp staat de Dorpskerk met een kerktoren van omstreeks 1500. In de Dorpskerk van Vaassen bevindt zich een grafsteen van een van de vroegere bewoners van de Cannenburgh.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven