Home » Schoolfotograaf komt ook in Gelderland Groessen
Schoolfotograaf komt ook in Gelderland Groessen
Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s
De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Gelderland-Groessen
Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.
Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Groessen.
portret
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
13-18 zwart-wit met kader
13/18-speciaal per school ontworpen
13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
sleutelhanger met pasfoto
Zelf bepalen
Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Groessen.
Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf
Uiteraard komen wij in alle wijken van Gelderland-Groessen zoals o.a. Bedrijventerrein, Centrum, De Nieuweling, De Ploen, De Vergert, Groessen, Het Broek, Lommerweide, Loo Gld, Noord, Oud Zuid, West, Zuidoost en Zuidwest
Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf
Groessen (Liemers: Groesse) is een Liemers dorp in de gemeente Duiven, in de Nederlandse provincie Gelderland.
Bij Groessen zijn archeologische vondsten gedaan waaruit afgeleid kon worden dat hier vanaf ongeveer 1700 voor Christus (late IJzertijd en Romeinse tijd) permanente bewoning door landbouwers en veehouders was. Het huidige dorp is ontstaan in de Karolingische tijd.
Het bestaan van het dorp Groessen, werd voor het eerst genoemd in een in het Latijn gestelde giftbrief van graaf Rotgarius van 23 maart 838. De vermelding luidt: 'Villa Gruosna in pago Leomericke', wat wordt vertaald als: nederzetting Groessen in de landstreek (gouw) Liemers.[3] De oorkonde is verleden in Thuvine (Duiven) en opgemaakt door Albericus Alphiricus die van 838-845 bisschop van Utrecht was. In de brief schenkt graaf Rotgarius onroerend goed aan de kerk Sint Maarten in Utrecht. De schenking bevat onder andere onroerend goed in villa Gruosna waaronder een kerkje en een curtis waar een dominus zetelde.[4] Rotgarius ontving ander onroerend goed in ruil en de kerk ontving een vast inkomen van de bisschop.[5]
Het kerkje behoorde vanaf 970 toe aan het Sticht Elten gelegen op de Eltenberg in Hoog-Elten. Het heeft gestaan in de omgeving van boerderij 'De Weem' aan de Weemstraat. De Utrechtse bisschop Andries van Cuijk verheft in 1138 Groessen tot een zelfstandige parochie. Omstreeks 1175 wordt de Sint-Andreaskerk gebouwd. Het tufstenen gedeelte van de kerktoren is hiervan nog overgebleven. De kerk is in de loop der eeuwen steeds aangepast en vergroot.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)
Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf