Home » Schoolfotograaf komt ook in Gelderland Ulft

Schoolfotograaf komt ook in Gelderland Ulft

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Gelderland-Ulft

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Ulft.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Ulft.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Gelderland-Ulft zoals o.a. Ulft-Etten, Overig Gendringen, Silvolde-Terborg, Varsseveld, Breedenbroek, Etten, Gendringen, Heelweg, Megchelen, Milt en Wieken, Netterden, Nieuwdorp Bontebrug, Silvolde, Sinderen, Terborg, Terborg-Oost, Ulft-Centrum en Ulft-Oost, Ulft-Noord, Ulft-West, Varsselder en Veldhunten, Varsseveld, Verspreide huizen Breedenbroek, Verspreide huizen Etten, Verspreide huizen Gendringen en Verspreide huizen Heelweg.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Ulft is een plaats in de gemeente Oude IJsselstreek in de Nederlandse provincie Gelderland, regio Liemers.Ulft bestaat behalve uit het gelijknamige dorp uit twee buurtschappen: Oer (Ulft noord) en De Pol. Oer is de bijnaam voor het noorden van Ulft, en wordt zo genoemd vanwege het ijzer (oer) in de grond. In Oer was ook de DRU gevestigd, een ijzergieterij. De DRU is in 2003 verhuisd naar Duiven, en heeft nu een locatie aan de A12. In het oude DRU-gebouw, tegenwoordig DRU Cultuurfabriek genoemd, zijn een radio en tv-studio, bibliotheek, kunstgalerij, restaurant, popzaal, muziekschool, diverse verenigingen, conferentiezalen en theater gehuisvest. Het koninklijk paar bracht hier op dinsdag 6 mei 2014 een bezoek.
De geschiedenis van Ulft begint in 1236 met een burcht: het reeds lang geleden verdwenen Slot Ulft. De waterburcht lag aan de samenvloeiing van de Oude IJssel en de AA-strang. De burcht had een watermolen, die als korenmolen werd gebruikt. Aan het eind van de 16e eeuw begon Ulft zich als dorp te ontwikkelen. Deze beschrijving begint rond 1850. Vanaf deze tijd is Ulft vrij snel gegroeid, met name na 1947. Belangrijk voor de ontwikkeling van Ulft en Gendringen was de aanwezigheid van de Oude IJssel en ijzeroer. IJzeroer was ruim aanwezig en gemakkelijk af te graven. De oerbanken onder de landbouwgronden waren erg schadelijk voor de landbouw en voor de boeren vormde het oer daarom een probleem. In 1753 ontstond het plan om op de plaats waar een watermolen had gestaan een 'ijzermolen' ofwel oerijzergieterij te beginnen. Hierdoor leverde het erts winst op en waren de boeren van hun probleem verlost. Al ver voor de Industriële revolutie tot Nederland doordrong was de productie van ijzer en ijzerwaren een begrip. In 1885 opende Bellaard, Becking en Bongers in Ulft een tweede ijzergieterij. Deze gieterij kreeg in de volksmond de naam "de nieuwe hut". Dit bedrijf produceerde na de ontdekking van de gasbel bij Slochteren op grote schaal gashaarden voor de verwarming van woonhuizen. De Bocalgashaard was een begrip in de verwarmingsindustrie en bij de consumenten. Einde jaren zestig kwam de centrale verwarming en doordat het bedrijf te laat overschakelde ging het in 1970 failliet. De ijzergieterijen trokken andere bedrijven aan, met name in de metaalnijverheid.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven