Home » Schoolfotograaf komt ook in Gelderland Dinxperlo

Schoolfotograaf komt ook in Gelderland Dinxperlo

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Gelderland-Dinxperlo

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Dinxperlo.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Dinxperlo.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Gelderland-Dinxperlo zoals o.a. De Steeg, Dieren-Noord boven spoorlijn, Dieren-West boven spoorlijn, Dieren-Zuid beneden spoorlijn, Ellecom, Laag-Soeren, Rheden, Rheden-West ten westen van Oranjeweg en Haverweg, Spankeren, Velp-Noord boven spoorlijn, Velp-Zuid beneden spoorlijn, Velp-Zuid ten zuiden van Waterstraat, Verspreide huizen bosgebied De Steeg, Verspreide huizen bosgebied Dieren, Verspreide huizen bosgebied Ellecom, Verspreide huizen bosgebied Laag Soeren, Verspreide huizen bosgebied Rheden, Verspreide huizen Fraterwaard en Beimerwaard, Verspreide huizen Havikerwaard en Middachten, Verspreide huizen Rheden en Verspreide huizen Spankeren


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Dinxperlo (Nedersaksisch: Dinsper of Dinxper) is een plaats in de gemeente Aalten in de Achterhoek, in de Nederlandse provincie Gelderland.
Dinxperlo ligt pal op de grens met Duitsland. Het vormt met het Duitse plaatsje Suderwick een aaneengesloten bebouwing (tweelingdorp) waar de grens dwars doorheen loopt. Deze grens volgt grotendeels de Heelweg, die tot aan het trottoir aan de overkant Nederlands grondgebied is en waarvan de huizen even genummerd zijn, en die aan de Duitse kant Hellweg genoemd wordt, met oneven nummers. Desondanks is het verschil in ruimtelijke inrichting (bijvoorbeeld de huizenstijl en het type lantaarnpalen) al direct onmiskenbaar. Tot aan de verdragen van Schengen waren er twee grensposten maar al lang daarvóór, met uitzondering van de Tweede Wereldoorlog, was de grens hier tamelijk poreus. Begin 20e eeuw werd de geringe breedte van het Duitse deel van de weg als een probleem ervaren omdat voetgangers die zich daarop begaven met goederen bij zich, mogelijk per ongeluk op Nederlands grondgebied terecht zouden komen
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven