Home » Schoolfotograaf komt ook in Gelderland Eefde

Schoolfotograaf komt ook in Gelderland Eefde

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Gelderland-Eefde

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Eefde.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Eefde.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Gelderland-Eefde zoals o.a. Almen, Barchem, Eefde, Epse, Exel, Exel Tol, Gorssel, Harfsen, Laren, Lochem-Noord, Lochem-Oost, Lochem-West, Lochem-Zuid, Molengronden, Verspreide huizen Almen ten noorden van Twentekanaal, Verspreide huizen Almen ten zuiden van Twentekanaal, Verspreide huizen Ampsen, Verspreide huizen Boschheurne en Zwiepsche Broek, Verspreide huizen Eefde, Verspreide huizen Epse en Verspreide huizen Exel


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Eefde (Nedersaksisch: Aefde) is een plaats in de Nederlandse gemeente Lochem (provincie Gelderland). Het is gelegen aan het Twentekanaal .
Op het landgoed Rijsselt in Eefde was Nederlandsch Mettray gevestigd, een protestants opvoedingstehuis voor niet-criminele jongeren met gedragsproblemen dat in 1851 werd opgericht door Willem Hendrik Suringar. In 1998 is Nederlandsch Mettray omgevormd tot de Justitiële Jeugdinrichting Rentray. Midden in Eefde bevindt zich Landgoed het Haveke: een herenhuis omgeven door een 14 hectare grote Engelse tuin met bos en verzorgde gazons. Lange wandelpaden voeren door het park en zijn overdag vrij toegankelijk voor het publiek. In Eefde, aan de zuidkant van het Twentekanaal, ligt Landgoed Den Dam met een monumentaal landhuis, beide in eigendom van leden van de familie Bosch van Rosenthal. Den Dam werd in 1998 aangewezen als rijksbeschermde buitenplaats met zeven complexonderdelen. Het gaat hierbij om het landgoed, de historische tuin met parkaanleg, het koetshuis, de tuinmanswoning, de kas, de zonnewijzer en de boerderij "Bosmanshuis" met bijbehorende bakspieker. Ten zuiden van Eefde ligt Huis de Voorst, eigendom van Het Geldersch Landschap en Kasteelen. Aan de Boedelhofweg ligt de verbouwde oranjerie van het voormalige kasteel de Boedelhof. Aan het eind van de Boedelhofweg, aan de Elzerdijk is nog een overblijfsel van landgoed ’t Elze te vinden: een parkbos met lanen een vijver, een bruggetje en een verwaarloosde tennisbaan. Het gebouw is in 1945, aan het eind van de oorlog, afgebrand. Een deel van de toegangsdeur staat er nog als herinnering aan het huis. Iets verder, aan de Wagenvoortsdijk ligt nog een deel van de gracht om kasteel ’t Hulze. De gracht is als werkverschaffing in de dertiger jaren van de twintigste eeuw voor een deel gedempt. Aan de Hulzerdijk ligt een begraafplaatsje dat bij ’t Hulze hoort. Centraal in Eefde staat de protestantse Ontmoetingskerk voorzien van gsm-masten van de providers T-Mobile en Vodafone. Eefde maakt deel uit van een van de Achterhoekse Wandelingen. Ten noordoosten van het dorp ligt de Gorsselse Heide.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven