Home » Schoolfotograaf komt ook in Gelderland Wenum-Wiesel

Schoolfotograaf komt ook in Gelderland Wenum-Wiesel

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Gelderland-Wenum-wiesel

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Wenum-wiesel.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Wenum-wiesel.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Gelderland-Wenum-wiesel zoals o.a. Beekbergen en omgeving, Centrum Hoenderloo en omgeving, Hoog Soeren en Radio Kootwijk, Klarenbeek en omgeving, Lieren en omgeving, Loenen en omgeving, Noord
Noordoost, Oost, Uddel en omgeving, Wenum Wiesel Beemte, West, Zuid, Zuidoost, Zuidwest, Agrarisch gebied Beekbergen, Agrarisch gebied Beemte Broekland, Agrarisch gebied Lieren-Oosterhuizen, Agrarisch gebied Uddel, Agrarisch gebied Wenum, Agrarisch gebied Wiesel, Anklaar, Bedrijvenpark Apeldoorn Noord, Bedrijvenpark Ecofactorij, Bedrijvenpark Oost, Beekbergen, Beemte, Berg en Bos, Binnenstad, Bosgebied Beekbergen-West, Bosgebied Beekbergen-Zuid, Bosgebied Hoenderloo, Bosgebied Hoog Buurloo, Bosgebied Hoog Soeren, Bosgebied Loenen en Bosgebied Meerveld.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Wenum-Wiesel is een tweelingdorp in de gemeente Apeldoorn in de Nederlandse provincie Gelderland. Het ligt ten noorden van de gemeente tegen Vaassen, gemeente Epe, aan. Wenum en Wiesel worden gescheiden door de Zwolseweg (Apeldoorn - Vaassen). Aan de oostkant ligt Wenum en aan de westkant Wiesel.
Wenum bestaat vooral uit agrarisch gebied. Het strekt zich uit van de Zwolseweg tot aan het Apeldoorns Kanaal. Hier zijn vooral boerenbedrijven gevestigd. Even buiten het dorp staat een achtkante windkorenmolen en een eeuwenoude watermolen. Nabij Wenum lag aan de spoorlijn Apeldoorn - Zwolle een stopplaats, die vernoemd was naar Wenum, te weten stopplaats Wenum. Wiesel In Wiesel bevinden zich enkele horecagelegenheden. Hier woonden vroeger de werknemers van het nabijgelegen Paleis Het Loo. Wiesel grenst aan de kroondomeinen. In 2001 is Wiesel aangewezen als beschermd dorpsgezicht. Het grote feest in Wenum-Wiesel is nog altijd het jaarlijkse Oranjefeest, in het eerste weekend van september. Men herdenkt dan de verjaardag van wijlen Koningin Wilhelmina, die gedurende het laatste deel van haar leven op Het Loo woonde.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven