Home » Schoolfotograaf komt ook in Gelderland Rossum

Schoolfotograaf komt ook in Gelderland Rossum

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Gelderland-Rossum

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Rossum.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Rossum.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Gelderland-Rossum zoals o.a. Kerkdriel, Ammerzoden, Hedel, Heerewaarden, Rossum, Alem, Ammerzoden, Hedel, Heerewaarden, Hoenzadriel, Huizendijk, Voorne, De Kop en Veluwe, Hurwenen, Kerkdriel, Overige verspreide huizen, Rossum, Velddriel, Verspreide huizen Alem, Verspreide huizen Heerewaarden, Verspreide huizen Het Heust, Verspreide huizen Hurwenen en Rossum, Verspreide huizen in de polder Hedel, Verspreide huizen in het bouwgebied, Verspreide huizen Kerkdriel, Berm en Hoorzik, Verspreide huizen Maasdijk en Uiterwaarden, Verspreide huizen Noord Beemden en Verspreide huizen Uilecoten.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Rossum is een dorp aan de zuidoever van de rivier de Waal, in de gemeente Maasdriel in de Bommelerwaard in de Nederlandse provincie Gelderland.
Het dorp ontstond op een stroomrug tussen Maas en Waal. Beide rivieren naderen elkaar hier zeer dicht. Tot het dorp Rossum behoren ook de buurtschappen Doorning en Rome. In "Het plaatsnamenboek"[2] komt de naam Rome ook voor. In 1843 komt de naam voor als "Romen". De verklaring voor de naam luidt: "vernoemd naar Rome in Italië. Als reden wordt opgegeven dat hier veel romeinse oudheden gevonden zijn". Op de Peutinger kaart wordt op deze locatie een Romeins castellum genoemd met de naam Grinnibus. Tijdens de Tachtigjarige Oorlog lagen hier Spaanse versterkingen, met name het Fort Sint-Andries. Ook het Kanaal van Sint Andries, tussen Waal en Maas, werd toen (1599) gegraven. In 1600 kwam dit fort al in bezit van de Staatsen. Van 1931-1937 werd de Maasverbetering uitgevoerd, waarbij ook de Maasbedding werd verlegd en een nieuw Kanaal van Sint Andries moest worden gegraven. De gemeente Rossum ontstond op 1 januari 1818 door samenvoeging van de gemeenten Heerewaarden en Hurwenen.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven