Home » Blog » CROSSFIT ZWIJNDRECHT door Google Trusted-Vertrouwde Streetview
Crossfit-Zwijndrecht-Hoedemakersstraat-fotogaaf-google-vertrouwde-trusted-streetview-fotograaf

CROSSFIT ZWIJNDRECHT door Google Trusted-Vertrouwde Streetview

360 Virtual Google Tour gemaakt bij CROSSFIT ZWIJNDRECHT door Google Vertrouwde Trusted Streetview Fotograaf Roy Mohan.

Crossfit-Zwijndrecht-Hoedemakersstraat-fotogaaf-google-vertrouwde-trusted-streetview-fotograaf Crossfit-Zwijndrecht-Hoedemakersstraat

CROSSFIT ZWIJNDRECHT

CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm. CrossFit bestaan uit een groot assortiment van functionele fitness oefeningen. Oefeningen waarbij een hoog adaptatievermogen, functionaliteit en de veelzijdigheid aan oefeningen een grote rol speelt. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier en met een hoge intensiteit uitgevoerd.

CrossFit trainingen zijn altijd verrassend en zeker niet alleen voor de top atleet. CrossFit is voor iedereen! Dat betekend dat een ieder gebaat is bij dezelfde functionele bewegingen (oefeningen) als de top atleet. Het verschil ligt namelijk in de intensiteit waarin getraind wordt. Wij van CrossFit Zwijndrecht stemmen onze trainingen altijd af op de behoefte van de deelnemer. Dit doen we door de intensiteit zoals het aantal herhalingen, tijdsduur, de snelheid en de weerstand aan te passen aan de fysiek van de klant en deze desgewenst te verhogen of te verlagen.

De filosofie achter CrossFit is om je niet te specialiseren in één specifiek sportonderdeel maar juist continu te werken aan verschillende fysieke vaardigheden.

Conditionele oefeningen worden in een snel tempo afgewisseld met kracht oefeningen. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van diverse materialen zoals CrossFit Rack’s en Rigs, Jump Boxen, Olympische gewichten, halterstangen, kettlebells, medicijnballen, tractorbanden, zandzakken, touwen en pull up bars maar ook boomstammen, atlas stones en andere “goodies” zoals wij dat noemen.

De oefeningen bestaan voornamelijk uit natuurlijke lichaamsbewegingen (functionele bewegingen) zoals duwen, (op)trekken, stoten, werpen, tillen, springen, klimmen en rennen.

Het doel van CrossFit is om ongeacht leeftijd, beroep of fysieke gesteldheid, zo snel mogelijk fit en gezond te worden. Een typische CrossFit training bestaan uit een warming-up, een technisch gedeelte om de Crossfit bewegingen te leren en een intensieve training WOD (Workout of the Day) variërend van 4 tot 45 minuten. De resultaten van de trainingen worden op een whiteboard en/of WOD book bijgehouden om zodoende een competitie-element aan de training toe te voegen.

Fotogaaf-Google Streetview Trusted Photographer. Virtuele rondleidingen van uw bedrijf met Google Streetview Technologie door de Vertrouwde Google Streetview fotograaf.

En uiteraard beter zichtbaar in de Google zoek resultaten!

Ook van uw winkel/bedrijf ? Bel met Fotogaaf, Roy Mohan : 06-26.078.691 of kijk op onze site voor meer info

Klik op de foto hieronder en draai met uw muis rond in het bedrijf, klik op de pijltjes om te bewegen: net alsof U er echt doorheen loopt en instaat!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven