Home » Blog » Electroplace in Rotterdam door Google Trusted-Vertrouwde Streetview fotograaf :Roy Mohan van Fotogaaf
Electroplace-Rotterdam-Beijerlandselaan-google-vertrouwde-trusted-streetview-fotograaf

Electroplace in Rotterdam door Google Trusted-Vertrouwde Streetview fotograaf :Roy Mohan van Fotogaaf

360 Virtual Google Tour gemaakt bij Electroplace in Rotterdam door Google Vertrouwde Trusted Streetview Fotograaf Roy Mohan.

Omdat wij een klein bedrijf zijn met een vast team kunnen wij dagelijks voor u de scherpste prijzen zoeken voor uw lcd-led 3d en plasmaschermen of witgoedapparaten.

Wij zijn een onafhankelijke winkel die met lage kosten probeert te concurreren tegen internetbedrijven.

Het verschil is dat u ons kunt bezoeken en uw toestel kunt uittesten onder het genot van een kopje koffie in een traditionele inloopwinkel.

Vele modellen staan demonstratie klaar. Al onze producten hebben twee jaar fabrieksgarantie. Wij zijn officiele dealer van o.a Philips*Sony*JVC*LG*Samsung*Akai*Bosch*Siemens*ATAG* Pelgrim*Etna*AEG*Liebherr*Beko*Whirlpool*Bauknecht*Hotpo int*Ariston*Candy*Hoover*Zanussi*Electrolux*Bestron*Severin*
Fotogaaf-Google Streetview Trusted Photographer. Virtuele rondleidingen van uw bedrijf met Google Streetview Technologie door de Vertrouwde Google Streetview fotograaf.

En uiteraard beter zichtbaar in de Google zoek resultaten!

Ook van uw winkel ? Bel met Fotogaaf, Roy Mohan : 06-26.078.691 of kijk op onze site voor meer info

Klik op de foto hieronder en draai met uw muis rond in de winkel, klik op de witte pijltjes om te bewegen: net alsof U er echt doorheen loopt en instaat!

Scroll naar boven