Home » Blog » Monique van Wessum Afslankcoach in Best door Google Trusted-Vertrouwde Streetview
Monique-van-Wessum-Afslankcoach-Best-fotogaaf-google-vertrouwde-trusted-streetview-fotograaf

Monique van Wessum Afslankcoach in Best door Google Trusted-Vertrouwde Streetview

360 Virtual Google Tour gemaakt bij Monique van Wessum Afslankcoach in Best door Google Vertrouwde Trusted Streetview Fotograaf Roy Mohan.

[Monique-van-Wessum-Afslankcoach-Best-fotogaaf-google-vertrouwde-trusted-streetview-fotograaf Monique-van-Wessum-Afslankcoach-Best

Monique van Wessum Afslankcoach in Best

Ben je het ook zat om te veel kilo’s mee te zeulen of wil je die laatste kilo’s er gewoon vanaf hebben. Heb jij óók alles al geprobeerd en was je na iedere poging weer zwaarder dan voor je begon?
Let je al goed op wat je eet, beweeg je regelmatig en lukt het je toch maar niet om die paar vervelende kilootjes kwijt te raken? In beide gevallen heb ik een oplossing op maat voor je.
Ik ben Monique van Wessum, Door mijn jarenlange ervaring in het restaurantwezen en persoonlijke interesse in gezonde voeding ben ik een expert op het gebied van voeding en lekker eten geworden. Allereerst is het belangrijk om op het juiste gewicht te komen. Een jaar lang op je streefgewicht te blijven zorgt voor stabiliteit in gewicht voor de rest van je leven. Hoe? Een juiste combinatie van koolhydraten, vetten en eiwitten. Door individueel advies en het organiseren van kookworkshops help ik je om op gewicht te blijven en toch lekker te eten.
Ik ben gecertificeerd PowerSlim voedingscoach en ik help mensen om hun streefgewicht te bereiken en te behouden. Ik werk met het PowerSlim afslankconcept, dit betekent gemiddeld 1 ½ kg gewichtsverlies per week en toch lekker eten. De resultaten zijn al binnen een week zichtbaar. Wekelijks kom je bij mij om te meten en te wegen, en te bespreken hoe het gaat en waar je tegen aan loopt. Met 6 eetmomenten per dag heb je geen honger gevoel. In 3 fasen coach ik jou naar je streefgewicht en je blijft bij mij komen tot het moment dat je gewicht stabiel is. Daarna weet je hoe je op gewicht kan blijven. Natuurlijk blijven we contact houden en kom je zo af en toe op minder regelmatige basis langs.
Regelmatig organiseer ik kookworkshop en laat ik jullie gerechten zien en proeven die binnen het afslankconcept passen. Tijdens mijn groot aantal jaren in het restaurantwezen heb ik veel gerechten voorbij zien komen. Ik heb met de meest geweldige koks samen mogen werken. In deze periode heb ik geleerd hoe lekker eten en toch slank zijn prima samen kunnen gaan. Het is mijn passie om deze ervaring met jou en anderen te delen. Zodat ook jij leert om lekker te eten en toch slank en gezond door het leven te gaan.

Fotogaaf-Google Streetview Trusted Photographer. Virtuele rondleidingen van uw bedrijf met Google Streetview Technologie door de Vertrouwde Google Streetview fotograaf.

En uiteraard beter zichtbaar in de Google zoek resultaten!

Ook van uw winkel/bedrijf ? Bel met Fotogaaf, Roy Mohan : 06-26.078.691 of kijk op onze site voor meer info

Klik op de foto hieronder en draai met uw muis rond in de winkel, klik op de witte pijltjes om te bewegen: net alsof U er echt doorheen loopt en instaat!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven