Home » Blog » Planet Cake.nl in Rotterdam door Google Trusted-Vertrouwde Streetview fotograaf :Roy Mohan van Fotogaaf
Planet-Cake-Rotterdam-fotogaaf-google-vertrouwde-trusted-streetview-fotograaf

Planet Cake.nl in Rotterdam door Google Trusted-Vertrouwde Streetview fotograaf :Roy Mohan van Fotogaaf

360 Virtual Google Tour gemaakt bij Planet Cake.nl in Rotterdam door Google Vertrouwde Trusted Streetview Fotograaf Roy Mohan.

Planet-Cake-Rotterdam-fotogaaf-google-vertrouwde-trusted-streetview-fotograaf Planet-Cake-Rotterdam

Planet Cake.nl in Rotterdam

De winkel van Planet Cake is gevestigd in Rotterdam. Al vele jaren kunt u hier terecht voor uw verjaardagstaarten, bruidstaarten en andere feestelijke taarten. Al uw speciale wensen kunt u hier voor iedere gelegenheid bespreken en bestellen.

Bakt u zelf graag taarten? Ook dan bent u bij Planet Cake aan het juiste adres voor ingrediënten, benodigdheden én voor adviezen, zoals wel online als in de winkel aan de Dorpsweg 41a te Rotterdam.

Wilt u meer uitleg over het verwerken en decoreren van taarten? Onze workshops zijn er voor beginners en gevorderden, van basistechnieken tot bruidstaarten tot taartsculpturen en eetbare bloemen.

Onze Cake Masters zijn ware taartdecoratie specialisten en hebben vele certificaten behaald in o.a. de Verenigde Staten en Engeland en zorgen dat iedere deelnemer met een mooi werkstuk naar huis gaat.

Kortom, bij Planet Cake kunt u terecht voor alles voor uw taarten! EN 7 DAGEN PER WEEK OPEN!

Fotogaaf-Google Streetview Trusted Photographer. Virtuele rondleidingen van uw bedrijf met Google Streetview Technologie door de Vertrouwde Google Streetview fotograaf.

En uiteraard beter zichtbaar in de Google zoek resultaten!

Ook van uw winkel/bedrijf ? Bel met Fotogaaf, Roy Mohan : 06-26.078.691 of kijk op onze site voor meer info

Klik op de foto hieronder en draai met uw muis rond in het bedrijf, klik op de pijltjes om te bewegen: net alsof U er echt doorheen loopt en instaat!

1 gedachte over “Planet Cake.nl in Rotterdam door Google Trusted-Vertrouwde Streetview fotograaf :Roy Mohan van Fotogaaf”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven