Home » Blog » Eten en Zo Zoetermeer door Google Trusted-Vertrouwde Streetview
Eten-en-zo-Zoetermeer-restaurant-fotogaaf-google-vertrouwde-trusted-streetview-fotograaf

Eten en Zo Zoetermeer door Google Trusted-Vertrouwde Streetview

360 Virtual Google Tour gemaakt bij Eten en Zo Zoetermeer door Google Vertrouwde Trusted Streetview Fotograaf Roy Mohan.

Eten-en-zo-Zoetermeer-wereld-restaurant-fotogaaf-google-vertrouwde-trusted-streetview-fotograaf Eten-en-zo-Zoetermeer-wereld-restaurant

Eten en Zo Zoetermeer is een bijzonder concept.
In het hart van het restaurant staat een enorme keuken met verschillende kookeilanden, waar een team van koks het eten live bereidt.

De aparte afdelingen staan voor verschillende keukens uit evenzoveel verschillende werelddelen.
De gast krijgt zodoende de gelegenheid om van alles te proeven, voor één vaste prijs.

De prijs is inclusief alcoholvrije dranken.
Per volwassen persoon krijgt u twee muntjes gratis voor alcoholhoudende dranken, extra muntjes kunt u bijkopen voor €1,00 per munt.
1 munt staat aan de bar garant voor een glas bier, wijn of binnenlands gedestilleerd. Buitenlands gedestilleerd en andere dranken zijn verkrijgbaar voor 2 of 3 munten.

Ook aan de kleintjes is bij Eten en Zo Zoetermeer gedacht.
Zo heeft het restaurant een groot speelparadijs en hanteert het restaurant een prijs per leeftijdsjaar voor kinderen.

De verbouwing heeft de oude discotheek goed gedaan. Door het plaatsen van ramen in de grote zaal, is het er licht en prettig vertoeven. Het enige wat hier nog terug te zien is van de discotheek, is de bloem met lampen aan het plafond. Het terras buiten is uitnodigend en biedt ook speelgelegenheid voor kinderen.

De oude garderobe en een deel van de grote zaal, zijn omgetoverd tot een prachtige keuken met zelfs een patisserie met een groot aanbod aan toetjes.

De zogenaamde carrouselzaal is vrijwel volledig in tact gebleven en dat zal bij veel bezoekers een gevoel van nostalgie oproepen. Met een compleet nieuwe vloer en gezellige zitjes door de hele zaal, maakt het decor dat de gast zich op een druk terras in de stad waant.

Fotogaaf-Google Streetview Trusted Photographer. Virtuele rondleidingen van uw bedrijf met Google Streetview Technologie door de Vertrouwde Google Streetview fotograaf.

En uiteraard beter zichtbaar in de Google zoek resultaten!

Ook van uw winkel ? Bel met Fotogaaf, Roy Mohan : 06-26.078.691 of kijk op onze site voor meer info

Klik op de foto hieronder en draai met uw muis rond in de winkel, klik op de witte pijltjes om te bewegen: net alsof U er echt doorheen loopt en instaat!

1 gedachte over “Eten en Zo Zoetermeer door Google Trusted-Vertrouwde Streetview”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven