Home » Blog » Hair Hour Rotterdam door Google Trusted-Vertrouwde Streetview fotograaf :Roy Mohan van Fotogaaf

Hair Hour Rotterdam door Google Trusted-Vertrouwde Streetview fotograaf :Roy Mohan van Fotogaaf

360 Virtual Google Tour gemaakt bij Hair Hour Rotterdam door Google Vertrouwde Trusted Streetview Fotograaf Roy Mohan.

Hairhour-Rotterdam-kapper-Pretorialaan-fotogaaf-google-vertrouwde-trusted-streetview-fotograaf Hairhour-Rotterdam-kapper-Pretorialaan

HAIRHOUR is levendig, dynamisch en persoonlijk. U mag altijd langs komen voor advies of met een bad hairday. Onze voorkeur gaat uit naar het maken van een afspraak om wachten te voorkomen. Koffie en thee staat voor u klaar!

HAIRHOUR staat voor mode, passie en topkwaliteit. Het is een plek waar iedere klant zich op zijn/haar gemak voelt. Het ambitieuze en vooruitstrevende team van HAIRHOUR, neemt de tijd om afgestemd op uw persoonlijkheid, uw wensen en mogelijkheden door te spreken.
VASTE LAGE PRIJS

Geen toeslag voor lang/dik haar, zonder afspraak en gelijke prijzen voor zowel dames als heren. Bij wassen, knippen, drogen wordt je haar met de hand gedroogd.
ZONDER AFSPRAAK BENT U OOK VAN HARTE WELKOM

Een afspraak maken is niet verplicht! Loop gewoon bij ons binnen voor een behandeling?
KOPJE KOFFIE OF THEE STAAT VOOR U KLAAR

Ga je naar de kapper, dan hoort daar een kopje koffie bij. Ga je naar Hairhour, dan krijg je niet zo maar een koffie. Je wordt verwend met een koffie of kopje thee. Je laten knippen bij Hairhour is nog meer een belevenis geworden.

Fotogaaf-Google Streetview Trusted Photographer. Virtuele rondleidingen van uw bedrijf met Google Streetview Technologie door de Vertrouwde Google Streetview fotograaf.

En uiteraard beter zichtbaar in de Google zoek resultaten!

Ook van uw winkel ? Bel met Fotogaaf, Roy Mohan : 06-26.078.691 of kijk op onze site voor meer info

Klik op de foto hieronder en draai met uw muis rond in de winkel, klik op de witte pijltjes om te bewegen: net alsof U er echt doorheen loopt en instaat!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven