Home » Blog » Konyali Otantik in Rotterdam door Google Trusted-Vertrouwde Streetview fotograaf :Roy Mohan van Fotogaaf
Kanyali-Otantik-Restaurant-Rotterdam-fotogaaf-google-vertrouwde-trusted-streetview-fotograaf

Konyali Otantik in Rotterdam door Google Trusted-Vertrouwde Streetview fotograaf :Roy Mohan van Fotogaaf

360 Virtual Google Tour gemaakt bij Konyali Otantik in Rotterdam door Google Vertrouwde Trusted Streetview Fotograaf Roy Mohan.

Kanyali-Otantik-Restaurant-Rotterdam-fotogaaf-google-vertrouwde-trusted-streetview-fotograaf .jpg Kanyali-Otantik-Restaurant-Rotterdam

Konyali Otantik in Rotterdam

Konyali Authentiek Café Restaurant is een comfortabele, aangename, lekker ruikende en ruime gelegenheid waar u zich op uw gemak voelt en waar u met familie, schoolvrienden en/of collega’s een leuke tijd door kunt brengen.

Bij ons kunt u met muziek erbij gezellig een gesprek voeren of een potje tavla (backgammon) spelen.

In het cafégedeelte kunt u onder genot van een waterpijp genieten van live muziek. U kunt ook een keuze maken uit onze heerlijke voorgerechten zoals diverse soorten soepen of hapjes en als hoofdgerecht ons beroemde “brood met vlees uit Konya” nemen.

Met diverse kebabsoorten, gerechten en warme tussendoortjes willen wij uw smaakpapillen strelen. Met een toetje als künefe (zoete sliertencake met kaas), kabak tatlısı (pompoen dessert ) of een van de ruim tien soorten zoetigheden proberen we u, al is het voor een korte tijd, ons land te laten beleven.

Fotogaaf-Google Streetview Trusted Photographer. Virtuele rondleidingen van uw bedrijf met Google Streetview Technologie door de Vertrouwde Google Streetview fotograaf.

En uiteraard beter zichtbaar in de Google zoek resultaten!

Ook van uw winkel/bedrijf ? Bel met Fotogaaf, Roy Mohan : 06-26.078.691 of kijk op onze site voor meer info

Klik op de foto hieronder en draai met uw muis rond in het bedrijf, klik op de pijltjes om te bewegen: net alsof U er echt doorheen loopt en instaat!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven