Home » Blog » Publikaartje in Rotterdam door Google Trusted-Vertrouwde Streetview fotograaf :Roy Mohan van Fotogaaf
Publikaartje-Groene-Hilledijk-Rotterdam-fotogaaf-google-vertrouwde-trusted-streetview-fotograaf

Publikaartje in Rotterdam door Google Trusted-Vertrouwde Streetview fotograaf :Roy Mohan van Fotogaaf

360 Virtual Google Tour gemaakt bij Publikaartje in Rotterdam door Google Vertrouwde Trusted Streetview Fotograaf Roy Mohan.

Publikaartje-Groene-Hilledijk-Rotterdam-fotogaaf-google-vertrouwde-trusted-streetview-fotograaf Publikaartje-Groene-Hilledijk-Rotterdam

Publikaartje in Rotterdam

Welkom bij Publikaartje!
Bent u als bedrijf op zoek naar nieuwe verkoopmogelijkheden? Wilt u als bedrijf opvallen in het hart van uw doelgroep? Publikaartje is een full service reclame adviesbureau met als kroon op haar werk, de displays met publikaartjes.

Bent u daarbij op zoek naar een marketingtool die u kunt inzetten in het hart van uw doelgroep? Wilt u dit voor de allerlaagste prijs? Dan is Publikaartje voor u de oplossing!

Opvallende, aantrekkelijke displays op vele drukbezochte doelgroeplocaties.
Publikaartje is een concept dat MKB ondernemers en particulieren ondersteunt met een unieke, kostenefficiënte marketingtool. De kracht van de formule zijn de opvallende, aantrekkelijke displays die op vele drukbezochte doelgroeplocaties staan. De displays bieden de mogelijkheid om uw product of dienst te presenteren op een “Publikaartje”. Dit kaartje, ter grootte van een visitekaartje, wordt opgenomen in het display onder één van de 10 duidelijk herkenbare categorieën.

Fotogaaf-Google Streetview Trusted Photographer. Virtuele rondleidingen van uw bedrijf met Google Streetview Technologie door de Vertrouwde Google Streetview fotograaf.

En uiteraard beter zichtbaar in de Google zoek resultaten!

Ook van uw winkel/bedrijf ? Bel met Fotogaaf, Roy Mohan : 06-26.078.691 of kijk op onze site voor meer info

Klik op de foto hieronder en draai met uw muis rond in het bedrijf, klik op de pijltjes om te bewegen: net alsof U er echt doorheen loopt en instaat!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven