Home » Schoolfotograaf komt ook in Utrecht Oudewater

Schoolfotograaf komt ook in Utrecht Oudewater

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Utrecht-Oudewater

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Oudewater.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Oudewater.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Utrecht-Oudewater zoals o.a. Brede dijk, de Noort syde, Diemerbroek, Groenbuffer noord, Hekendorpse buurt, Hoenkoopse buurt, Kern Hekendorp, Kern Hoenkoop, Kern Oudewater, Kern Papekop, Klein Hekendorp, Klein Hekendorp buitengebied, Markveld, Rozendaal, Ruige weide, Snelrewaard, Tappersheul, Willeskop, Leeuweringerstraat, Markt-Oostzijde, Korte Havenstraat, Visbrug, Wijdstraat, Zuider-Kerkstraat, Peperstraat, Markt-Westzijde, Marktstraat, Donkere Gaard, Rootstraat, Noorder-Kerkstraat, West-IJsselkade, Rodezand, Arminiusplein, Noord-IJsselkade, Biezenwal, Lefébureplein, van Veenendaalstraat, Biezenpoortstraat, Kromme Haven, Broeckerstraat, Papenhoef, Biezenstraat, Romeijnstraat, Helletje, Havenstraat, Nieuwstraat, IJsselvere, Westerwal, Zwier Regelinkstraat, G.J. van der Veenstraat, Titus Brandsmastraat, Burg. Zielhuisstraat, Dijkveld, Rosendaal, Vliet, Tramweg, Helena Rietbergstraat, Molenstraat.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Oudewater ontstond omstreeks 1100 in een meanderbocht waar de Lange Linschoten samenkomt met de Hollandse IJssel. De oorsprong van de naam Oudewater is niet bekend. Het meest waarschijnlijk is dat het een verbastering is van 'oude (uiter)waarden'.
Oudewater was strategisch gelegen in het grensgebied van het Graafschap Holland en het Sticht Utrecht. De stad verkreeg van de 38e bisschop van Utrecht - Hendrik van Vianden - rond 1265 stadsrechten.[2] Dit maakte de stad een belangrijke grensvesting. Oudewater behoorde aanvankelijk tot het Sticht Utrecht. In 1280 verloor het Sticht de stad aan het graafschap Holland. Oudewater werd in 1401 belegerd tijdens de Arkelse Oorlogen. Pas bij de herziening van de provinciegrenzen in 1970 werd Oudewater na bijna 700 jaar weer onderdeel van Utrecht. (bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven