Home » Schoolfotograaf komt ook in Utrecht Soest

Schoolfotograaf komt ook in Utrecht Soest

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Utrecht-Soest

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Soest.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Soest.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Utrecht-Soest zoals o.a. ‘t Hart, Boerenstreek, De Birkt, De Eng, De Eng Noord West, De Eng Zuid, De Grachten, De Zoom, Duinen Gebied, Eemgebied, Hees, Het Soesterveen, Industrieterrein Soest, Klaarwater, Klein Engendaal, Klein Engendaal Noord, Leusderheide, Paltz, Pijnenburg, Smitsveen, Soest Midden, Soest Zuid, Soestdijk, Soestduinen, Soesterberg Kom, Soesterberg Noord, Soesterberg Oost, Vlasakkers, Wieksloot, Prins Bernhardlaan, Margrietlaan, Rembrandtlaan, Spoorstraat, Talmalaan, Darthuizen, Pieter de Hooghlaan, Frans Halslaan, Paulus Potterlaan, Soesterengweg, Het Oude Raadhuis, de Batenburg, Lindenlaan, Beatrixlaan, Bakkersweg, Nassauplantsoen, Irenelaan, Christinalaan, Nassaulaan, Oranjelaan, Van Burenlaan, van Weedestraat, Burg Grothestraat.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


De oudste sporen van (tijdelijke) bewoning rond Soest zijn teruggevonden in de Soester Duinen. Omstreeks 11.000 voor Christus werd de streek door jagersgroepen bevolkt. De vondsten bestonden uit enkele stenen werktuigjes uit 8000 voor Christus. Begin 2014 werd bekend dat op het oude korfbalveld aan de Staringlaan een bivakplaats met vuursteenresten en haardplaatsen was aangetroffen. Het Centrum voor Archeologie dateerde de vondst op Midden-Steentijd.
Soest, Soesterberg en buurtschap Soestduinen zijn de kernen in deze gemeente, die verder rijk is aan duinen, bossen, heide en weilanden, grotendeels gebruikt als oefenterrein voor het Nederlands leger. De gemeente heeft een partnerschap met het gelijknamige Soest in Westfalen, Duitsland. (bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven