Home » Schoolfotograaf komt ook in Utrecht Utrechtse Heuvelrug

Schoolfotograaf komt ook in Utrecht Utrechtse Heuvelrug

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Utrecht-Utrechtse-heuvelrug

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Utrechtse-heuvelrug.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Utrechtse-heuvelrug.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Utrecht-Utrechtse-heuvelrug zoals o.a. Amerongen, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Leersum, Maarn, Maarsbergen, Overberg, Amerongen, Breedeveen, De Horst en De Akker, De Wijngaard, Doorn-Centrum, Doorn-West, Doorn-Zuid, Driebergen-Noord, Drift-Sportlaan en Bornia, Hoenderdaal en Emmalaan, Kom Driebergen en Seminarie, Landelijk Gebied noordzijde, Landelijk Gebied zuidzijde, Leersum, Loolaankwartier en Beukenstein, Maarn waaronder Klein Amsterdam, Maarsbergen, Oudeweg, Valkenheide, Verspreide huizen Heuvelrug, Verspreide huizen in de Geldersche Vallei, Verspreide huizen in de Geldersche Vallei Overberg, Verspreide huizen in het Lage Gebied Darthuizen, Verspreide huizen in het Lage Land, Verspreide huizen Lekdijk, Verspreide huizen op de Heuvelrug, Verspreide huizen op de Heuvelrug, Verspreide huizen op de Heuvelrug-Oost, Verspreide huizen op de Heuvelrug-West, Verspreide huizen Overberg en De Haar, Wildbaan-Dennenburg.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


De gemeente Utrechtse Heuvelrug telt zeven officiële kernen, waarvan Driebergen-Rijsenburg verreweg de grootste is. Het gemeentehuis staat in Doorn.
Naast deze officiële kernen bevinden zich in de gemeente de volgende buurtschappen en andere woonplaatsen: Boswijk, Breedeveen, Beerschoten, Darthuizen, Driebergen, Dwarsweg, De Groep, De Haar, De Krim, Haagje, Haspel, Palmstad, Rijsenburg, Sterkenburg en Valkenheide.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven