Home » Schoolfotograaf komt ook in Utrecht Woudenberg

Schoolfotograaf komt ook in Utrecht Woudenberg

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Utrecht-Woudenberg

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Woudenberg.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Woudenberg.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Utrecht-Woudenberg zoals o.a. Bedrijventerrein, De Grift, Den Treek-Henschoten, Geersestein, Het Groene Woud, Het Zeeland, Laanzicht, Nico Bergsteijn, Nieuwoord, Rumelaar-Lambalgen, Voskuilen, Woudenberg-Oost, Van Speijklaan, Piet Heynlaan, Tromplaan, Karel Doormanlaan, Evertsenlaan, Van Galenlaan, De Kaneel, Van Gendtlaan, De Bosrand, De Maat, Doornheg, Prins Hendrikstraat, Koning Willem III-straat, Prins Clausstraat, Prins Bernhardstraat, Prinses Amalialaan, Nico Bergsteijnweg, Prinses Christinastraat, Koningin Wilhelminastraat, Koningin Julianaplein, Prinses Irenestraat, Prinses Margrietstraat, Koningin Sophiestraat, Oranjelaan, Laan 1940-1945, Het Wencum, De Omloop, Nijverheidsweg, Daantgenshof, Henschoterlaan, Broederschapsland, Laan van Nieuwoord, Westerwoud.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


In 1131 schonk de bisschop van Utrecht aan de St. Laurensabdij te Oostbroek (bij De Bilt gelegen) het gebied Hengistcoto. De naam Henschoten is hierin terug te vinden die nog steeds wordt gebruikt voor een bosgebied en het daarin gelegen recreatiemeer.
In de kern van Hengistcoto bouwden de monniken van de abdij een boerderij met omwalling. Deze lag ter hoogte van het huidige kruispunt van de wegen van Austerlitz naar Woudenberg (N224) en Doorn naar Amersfoort (N227). Dit kruispunt heet in de volksmond Quatre-Bras, naar het gelijknamige restaurant dat daar lange tijd gevestigd was. Hier ligt ook de heuvel waar in 1804 de Pyramide van Austerlitz verrees.
In 1133 verkocht de bisschop aan dezelfde abdij en aan drie particulieren ca. 500 hectare moerassig land ten oosten van Henschoten gelegen in het Westerwoud. In het centrum van dit gebied ontstaat na 1240 de dorpskern van Woudenberg. (bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven