Home » Schoolfotograaf komt ook in Utrecht Montfoort

Schoolfotograaf komt ook in Utrecht Montfoort

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Utrecht-Montfoort

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Montfoort.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Montfoort.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Utrecht-Montfoort zoals o.a. Beneden Kerkweg, Blokland, Cattenbroek, Heeswijk, Linschoten, Montfoort, Polanen, Tabakshof en Heeswijk (gedeeltelijk), Verspreide huizen, Verspreide huizen Linschoten, Verspreide huizen Mastwijk, Willeskop, Boslaan, Beatrixstraat, Prins Bernhardstraat, Wilhelminaplein, Wilhelminastraat, Burggraaf Zwederlaan, Godfried van Rhenenlaan, Dijkgravenstraat, Lambertus Hortensiusstraat, Hoeksestraat, Jonker Fransstraat, Jan de Rijkelaan, Merodeplantsoen, Brederodestraat, Roelof de Roverlaan, Willemien v Naaldwijkstraat, Lichtenbergerstraat, H van Zuilenstraat, Odiliastraat, Margrietstraat, Irenestraat, Tabakshof, Waterpoort, Van Rooijen-plein, Blindeweg, Mastwijkerdijk, Slotlaan, Achthoven-West, Jan Hoenlaan, Gerrit Zaslaan, Johan de Ridderlaan, Truus Oversteegenstraat, Riek Kuipersstraat, Hannie Schaftstraat.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Montfoort wordt omringd door de gemeenten Utrecht, Woerden, Bodegraven-Reeuwijk, Oudewater, Lopik en IJsselstein. Naast de stad behoren tot de gemeente Montfoort enkele andere plaatsen waaronder Linschoten en Willeskop, beide tot 1989 zelfstandige gemeenten.
Omstreeks het jaar 1170 liet bisschop Godfried van Rhenen op een strategisch punt langs de Hollandse IJssel een kasteel bouwen. Deze burcht moest het Sticht, het gebied van de bisschop van Utrecht, beschermen tegen de aanvallen van de Hollandse graven. Bovendien kon de bisschop hiervandaan het soms nogal roerige Utrecht onder de duim houden. De naam van het kasteel Montfoort is waarschijnlijk afgeleid van “Mons Fortis”, dat sterke berg of burcht betekent. Als commandant van het kasteel werd een dienstman uit de ridderstand benoemd. Deze kreeg de titel van burggraaf van Montfoort, alsmede enige in de omgeving gelegen goederen. De burggraven ontpopten zich als machtige heren, die een belangrijk stempel drukten op de historie van de streek. (bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven