Home » Schoolfotograaf komt ook in Utrecht Driebergen Rijsenburg

Schoolfotograaf komt ook in Utrecht Driebergen Rijsenburg

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Utrecht-Driebergen-rijsenburg

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Driebergen-rijsenburg.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Driebergen-rijsenburg.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Utrecht-Driebergen-rijsenburg zoals o.a. Willem van Abcoudelaan, van Heeckerenlaan, van Westrenenlaan, Oosterlaan, Oosterdwarslaan, Oosterstraat, Melvill van Carnbeelaan, Gezichtslaan, van Hardenbroekplein, De Beaufortlaan, Nassau Odijcklaan, Jacob van Gaesbeeklaan, de Wetstein Pfisterlaan, Schellingerlaan, Johan van Limbeecklaan, van Berckstraat, de Lei, Catharijnestraat, Heetveld, Laan van Blommerweert, Weidestraat, Dokter Hermansstraat, Secretarislaan, Rozenstraat, Wethouderslaan, Burgemeesterlaan, Burgemeesterpark.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Driebergen-Rijsenburg is een plaats in de Nederlandse provincie Utrecht, behorend bij de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Het ligt tegen de stuwwal van de Utrechtse Heuvelrug.
De naam Thribergen komt voor het eerst in 1159 voor, mogelijk slechts als nederzetting zonder kerk. Pas in 1309 staat het voor het eerst als echte plaatsaanduiding vermeld. In de Middeleeuwen zijn er volop ridderhofsteden gebouwd in de omgeving en van die periode is er nog veel te zien rond de Langbroekerwetering. Deze vaart is in 1126 ontstaan bij het ontginnen van de Driebergenbroek. Er zijn destijds veel kastelen gebouwd langs het water van deze wetering en ook zijn boerenhofsteden ontwikkeld tot kastelen door de bouw van een toren en het aanleggen van een gracht. Een aantal kastelen uit deze tijd zijn nog te bewonderen, waarvan Sterkenburg, gelegen in de buurtschap Sterkenburg, een mooi en opvallend voorbeeld is
Al tijdens de vroege middeI-eeuwen liep de belangrijke koningsroute van Utrecht (Koningsweg) via Nijmegen naar Keulen. De noordelijke en oudste weg is tegenwoordig bekend als Arnhemse Bovenweg en de zuidelijke weg (waaraan de dorpskernen zich ontwikkelden) is tegenwoordig bekend als de Hoofdstraat.
Driebergen-Rijsenburg is ontstaan door het samenvoegen van de kernen Driebergen en Rijsenburg. (bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven