Home » Schoolfotograaf komt ook in Utrecht Wijk Bij Duurstede

Schoolfotograaf komt ook in Utrecht Wijk Bij Duurstede

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Utrecht-Wijk-bij-duurstede

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Wijk-bij-duurstede.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Wijk-bij-duurstede.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Utrecht-Wijk-bij-duurstede zoals o.a. Cothen, Gebied ten zuiden van Amsterdam-Rijnkanaal, Nederlangbroek, Nederlangbroek West- en Oostzijde, Overlangbroek, Verspreide huizen, Verspreide huizen Cothen, Verspreide huizen Langbroek, Wijk bij Duurstede, Dijkstraat, Langs de Wal, Julianastraat, Vlierstraat, Nieuwstraat, Wilhelminastraat, Muntstraat, Oeverstraat, Wildemansteeg, Peperstraat, Kerkstraatje, Havenweg, Klooster Leuterstraat, Volderstraat, Markt, Apostelpad, Maleborduurstraat, Achterstraat, Veldpoortstraat, Kokkestraatje, Mazijk, Van Nijendaalhof, Walplantsoen, Plantsoensteeg, Dijksingel, Rijnstraat, Singel, Kostverlorenpad, Zocherstraat, Jacob van Ruisdaelstraat, Gansfortstraat, Dr Cuypersstraat, Van Brederodestraat.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Voor het naamdeel Wijk worden verschillende verklaringen gegeven, zoals dat het onder meer herleid zou kunnen worden tot het Romeinse vicus, of het Germaanse wik wat weer "bocht" of "inham" betekent. Het naamdeel Duurstede laat zich herleiden tot de vroegere handelsplaats Dorestad, welke naam op zijn minst deels van Keltische oorsprong is. Tijdens de Romeinse tijd bevond zich op de plek van het huidige Wijk bij Duurstede aan de Rijn een Romeins castellum, wellicht Levefanum. Ook liep de noordelijke grens (limes) van het Romeinse Rijk dwars door Wijk bij Duurstede. Fibula van Dorestad uit circa 775-800 gevonden in een waterput van Dorestad, anno 2015 maakt het onderdeel van de collectie van het Rijksmuseum van Oudheden te Leiden. In de vroege middeleeuwen lag hier een van de belangrijkste handelsplaatsen van Noordwest-Europa: Dorestad. Lange tijd is aangenomen dat Dorestad rond 850 viel door aanvallen van de Vikingen. Inmiddels wordt er echter ernstig rekening mee gehouden dat natuurlijke en (kerk)politieke factoren tezamen met de verschuivende machtsverhoudingen waarschijnlijk een belangrijkere rol speelden. De Rijnbedding zou zich wat verplaatst hebben, de haven zou op dat moment ook zijn begonnen te verzanden en daarenboven kwam er een waterstijging. Het verval van Dorestad betekende een periode van bloei voor Tiel, Deventer en later Utrecht. Er zijn vele vondsten gedaan in en rond Wijk bij Duurstede uit deze geschiedenisperiodes, die te zien zijn in Museum Dorestad. Wijk bij Duurstede kreeg in 1300 stadsrechten van Gijsbrecht van Abcoude. (bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven