Home » Schoolfotograaf komt ook in Utrecht Hooglanderveen

Schoolfotograaf komt ook in Utrecht Hooglanderveen

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Utrecht-Hooglanderveen

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Hooglanderveen.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Hooglanderveen.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Utrecht-Hooglanderveen zoals o.a. Buitenveldseweg, Van Tuyllstraat, Holleweg, Eindweg, Alphons Mulderlaan, Brenninkmeijerlaan, Cornelis Sminklaan, Van Zuilenlaan, Van Beeklaan, Gerard Schimmellaan, Hoog en Wellerlaan, Brink, De Maalderij, Heideweg, Sterrebos, Veldbeemd, Bombiezen, Bart Flospad, Wouter van Dijklaan, Andries van Altenalaan, De Hofstede, Caraïben, Postloperlaan, Johannes van Rossumlaan, Hendrik Boersenlaan, Daan Brouwerlaan, Dirk van Weelaan, Johannes Maria Goeslaan, Meester Smeetslaan, Meester Pielagelaan, Melchior Batenburglaan, Hendrik van den Heuvellaan, Zandhuisje.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Hooglanderveen is een dorp in het noordoosten van de gemeente Amersfoort in de Nederlandse provincie Utrecht.
Hooglanderveen behoorde vroeger tot het gerecht Emiclaer. Rond het jaar 1000 was het gerecht Emiclaer van Utrechtse Sint-Paulusabdij. Het veen werd door de boeren van Hoogland gebruikt als marke/ meent. Dit hield in dat het een gemeenschappelijk onontgonnen weidegrond voor schapen was. Het werd daarnaast gebruikt voor het halen van brand- en hakhout.
Het College van de Malen op het Hoogland bestond al in 1130. Dit was een genootschap van boeren die werd gebruikt om nog niet in cultuur gebrachte gronden te beheren en eventueel te ontginnen. Onder dit College van de Malen op het Hoogland vielen vijftien malenhoeven.[1] Het grondgebied van de huidige wijk Zielhorst, waar de boerderij Zielhorst staat, behoorde ook tot het gerecht Emiclaer. De boeren ontgonnen samen met een maalschap het land. Dit maalschap maakte afspraken over gemeenschappelijke gronden. De boerderij Zielhorst was een malenhoeve, dit was een boerderij van het maalschap. Het bezat kavels woeste veengronden in Hooglanderveen. Deze gebieden werden vanaf 1600 ontgonnen (Archief Eemland. z.d.). De verdeling van land onder de malenhoeve vond voor de ontginning plaats. (bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven