Home » Schoolfotograaf komt ook in Utrecht Rhenen

Schoolfotograaf komt ook in Utrecht Rhenen

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Utrecht-Rhenen

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Rhenen.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Rhenen.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Utrecht-Rhenen zoals o.a. Achterberg, Achterberg West, Binnenveld, Bruine Eng, Cunera, De Horst, De Vordel, Domineesberg, Donderberg, Elst Centrum, Elst West, Grebbeberg, Grebbekwartier Noord, Grebbekwartier Zuid, Helling Bergweg, Het Bosje, Heuvelrug Elst, Heuvelrug Rhenen, Koerheuvel, Molenberg, Prattenburg, Randzone, Remmerden, Rhenen Binnenstad, Rhenen Hoog, Rhenendael, Uiterwaarden Elst, Uiterwaarden Rhenen, Veeneind, Vogelenzang, Cuneralaan, Buitenomme, Schoutenboomgaardweg, Trambaanweg, De Specht, Duistereweg, Burg Schimmelpenninckstr, Stationsweg, Parallelweg, Zwarteweg, Vogelenzang, Koekoekweg, Grebbeweg, Majoor Landzaatweg, Heimersteinselaan, Candialaan, Emmalaan, Tuinlaan, Levendaalseweg, Radboudweg, Kastanjelaan, Levendaalselaan, Stationsplein, Van Zwietenhof, Van Abcoudehof, Majoor Jacomettiweg, Aldegondahof, Spoorbaanweg, Willibrordweg, Jan van Arkelweg, Simon Stevinweg, Roghairweg, Bisschop Davidweg, Bruine Engseweg, Prins Bernhardstraat.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Rhenen werkt met de gemeenten Veenendaal, Wageningen, Ede, Barneveld, Nijkerk, Scherpenzeel en Renswoude samen in het regionaal samenwerkingsverband Regio Foodvalley.
Rhenen verkreeg in 1258 stadsrechten nadat de plaats in 855 als 'villa Hreni' (buurschap Rhenen) voor het eerst werd genoemd. In de Middeleeuwen was Rhenen het meest vooruitgeschoven steunpunt van de bisschop van Utrecht in zijn voortdurende strijd tegen de graven, later hertogen, van Gelre. De bisschop bezat hier het kasteel Ter Horst, dat uiteindelijk in 1543 werd afgebroken. Na de centralisatie van het landsbestuur door keizer Karel V bleef Rhenen eeuwenlang een rustig garnizoensstadje, dat als een van de vijf steden van het Sticht een bescheiden rol speelde in het bestuur van het gewest. (bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven