Home » Schoolfotograaf komt ook in Noord-Holland Amsterdam

Schoolfotograaf komt ook in Noord-Holland Amsterdam

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Noord-Holland-Amsterdam

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Amsterdam.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Amsterdam.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Noord-Holland-Amsterdam zoals o.a. Amstel III/Bullewijk, Apollobuurt, Banne Buiksloot, Bedrijventerrein Sloterdijk, Betondorp, Bijlmer Centrum (D,F,H), Bijlmer Oost (E,G,K), Buikslotermeer, Buitenveldert-Oost, Buitenveldert-West, Burgwallen-Nieuwe Zijde, Burgwallen-Oude Zijde, Centrale Markt, Chassébuurt, Da Costabuurt, Dapperbuurt, De Kolenkit, De Punt, De Weteringschans, Driemond, Eendracht, Elzenhagen, Erasmuspark, Frankendael, Frederik Hendrikbuurt, Gein, Geuzenbuurt, Geuzenveld, Grachtengordel-West, Grachtengordel-Zuid, Helmersbuurt, Holendrecht/Reigersbos, Hoofddorppleinbuurt, Hoofdweg e.o., Houthavens, IJburg Oost, IJburg West, IJburg Zuid, IJplein/Vogelbuurt, IJselbuurt, Indische Buurt Oost, Indische Buurt West, Jordaan, Kadoelen, Kinkerbuurt, Landlust, Lutkemeer/Ookmeer, Middelveldsche Akerpolder, Middenmeer, Museumkwartier, Nellestein, Nieuwe Pijp, Nieuwendammerdijk/Buiksloterdijk, Nieuwmarkt/Lastage, Noordelijke IJ-oevers Oost, Noordelijke IJ-oevers West ,Omval/Overamstel, Oostelijk Havengebied, Oostelijke Eilanden/Kadijken, Oosterparkbuurt, Oostzanerwerf, Osdorp-Midden, Osdorp-Oost, Oude Pijp, Overtoomse Sluis, Overtoomse Veld, Prinses Irenebuurt e.o., Rijnbuurt, Scheldebuurt, Schinkelbuurt, Sloter-/Riekerpolder, Sloterdijk, Slotermeer-Noordoost, Slotermeer-Zuidwest, Slotervaart Noord, Slotervaart Zuid, Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt, Staatsliedenbuurt, Stadionbuurt, Tuindorp Buiksloot, Tuindorp Nieuwendam, Tuindorp Oostzaan, Van Galenbuurt, Van Lennepbuurt, Volewijck, Vondelbuurt, Waterland, Waterlandpleinbuurt, Weesperbuurt/Plantage, Weesperzijde, Westelijk Havengebied, Westindische Buurt, Westlandgracht, Willemspark, Zeeburgereiland/Nieuwe Diep, Zuid Pijp, Zuidas.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Amsterdam is de hoofdstad van Nederland. De gemeente Amsterdam is naar inwonertal de grootste gemeente. De stad, in het Amsterdams ook Mokum genoemd (afkomstig uit het Jiddisch), ligt in de provincie Noord-Holland, aan het IJ, het Noordzeekanaal en de monding van de Amstel. Het aantal verschillende nationaliteiten in de gemeente (in 2007: 177) behoort tot de hoogste ter wereld.
Amsterdam dankt zijn naam aan de ligging bij een in de 13e eeuw aangelegde dam in de Amstel. De plaats kreeg kort na 1300 stadsrechten, werd in 1345 door het Mirakel van Amsterdam een pelgrimsoord en groeide in de Gouden Eeuw uit tot een van de belangrijkste haven- en handelssteden ter wereld. Een toestroom van buitenlanders uit vooral de Zuidelijke Nederlanden, Duitsland en de Scandinavische landen leidde vanaf het eind van de 16e eeuw tot stadsuitbreidingen, waaronder de laatste grachten van de fortificatie die nu als grachtengordel bekend is en in 2010 is toegevoegd aan de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Bezienswaardigheden en attracties in Amsterdam zijn het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum, het Van Gogh Museum en Het Scheepvaartmuseum, het Anne Frank Huis, het Concertgebouw, Muziekgebouw aan 't IJ en EYE Filmmuseum, dierentuin Artis, de Wallen, de coffeeshops en de Johan Cruijff ArenA. De stad telt twee universiteiten en meerdere hogescholen. (bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven