Home » Schoolfotograaf komt ook in Noord-Holland Callantsoog

Schoolfotograaf komt ook in Noord-Holland Callantsoog

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Noord-Holland-Callantsoog

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Callantsoog.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Callantsoog.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Noord-Holland-Callantsoog en in velstraten zoals bv Stuijvezandeweg, Patrijzenweg, Fazantenweg, Dorpsweg, Op ‘t Landtweg, Kwartelweg, Lepelaarsweg, Dorpsplein, Schoolstraat, Kerkplein, Zeeweg, Prévinaireweg, Jewelweg, Jewelplein, Op Goeree, Denneweg, Duinroosweg, Kruisweg, Oosterweg, Jeweldijk, Westerweg, Zijperdijk, Uitlandseweg, Zuidschinkeldijk, Zandweg, De Garnekuul, Nijverheidsweg, Zeereep, Duinvoet, Vloedlijn, De Blenck, Noordschinkeldijk, Nieuweweg, Scheidingsvliet, Zwarteweg.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Callantsoog is een dorp aan de Noordzee, in de gemeente Schagen in de provincie Noord-Holland. Het dorp is bekend als badplaats en vormde tot 1 januari 1990 een zelfstandige gemeente.De streek Kallinge waar het latere Callantsoog ontstond, wordt in 920 genoemd in de Oorkonden van de Abdij van Egmond. De tijd waarin de naam Kallinge ontstond ligt voor 920 na Chr. De naam kan ook gelezen worden als Kallinghe, Callinge of Callinghe. Zeker is dat de bron van de naam ligt in de Oorkonden van de Abdij van Egmond genoemd in 920. De naam zelf is ontstaan uit een toepassing van de taal die toen werd gesproken. De streek rond Callantsoog was van oudsher een agrarisch gebied. In de 20e eeuw richtte men zich echter ook op toerisme. In de jaren 1920 werden er diverse bosjes aangelegd. Callantsoog is het vertrekpunt van de Waddenzeeroute (Lange afstandsfietsroute LF 10) die langs de Waddenkust naar Bad Nieuweschans voert. Tijdens de Tweede Wereldoorlog was de boerderij van de familie de Jong een vertrekpunt voor minimaal vijf Engelandvaarders. (bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven