Home » Schoolfotograaf komt ook in Noord-Holland Texel

Schoolfotograaf komt ook in Noord-Holland Texel

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Noord-Holland-Texel

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Texel.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Texel.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Noord-Holland-Texel zoals o.a. De Cocksdorp, De Koog, De Waal, Den Burg, Den Hoorn, Oosterend, Oudeschild, De Cocksdorp, De Koog, De Waal, Den Burg, Den Hoorn, Oosterend, Oudeschild, Verspreide huizen De Koog en het Duingebied, Verspreide huizen De Kuil, Hoornder Nieuwland, Verspreide huizen in de polder Het Noorden, Verspreide huizen in de polders Burger Nieuwland, Verspreide huizen in de polders Eierland en Eendracht, Verspreide huizen Op Het Oude Land en straten zoals bv Weverstraat, Burgwal, Julianastraat, Wilhelminalaan, Achterom, Haffelderweg, Emmalaan, Slingerweg, Reijer Keijserstraat, Wezenland, Schilderend, Hof van Geus, Parkstraat, Groeneplaats, Vismarkt, Kantoorstraat, Binnenburg, Hogerstraat, Gravenstraat, Weststraat, Zwaanstraat, Warmoesstraat, Keesomlaan.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Het grootste Nederlandse Waddeneiland. Het behoort tot de provincie Noord-Holland. De gemeente Texel beslaat het gehele eiland plus het onbewoonde eilandje Noorderhaaks. Hoogstwaarschijnlijk is de naam Texel afgeleid van het Germaanse woord tehswa, wat "rechts" of "zuidelijk" betekent.Uit het Mesolithicum (8000-4500 v.Chr.) zijn de eerste menselijke sporen gevonden. De naam Texel is al terug te vinden in de historische gouw Texla, in de vroege middeleeuwen een gouw in Frisia ten westen van het Vlie.Texel werd een eiland door de Allerheiligenvloed van 1170. Als gevolg van de ontginningen en ontwateringen was het land in de loop der tijd ingeklonken en lager komen te liggen. (bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven