Home » Schoolfotograaf komt ook in Noord-Holland Den Helder

Schoolfotograaf komt ook in Noord-Holland Den Helder

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Noord-Holland-Den-helder

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Den-helder.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Den-helder.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Noord-Holland-Den-helder zoals Den Helder, Huisduinen, Julianadorp, Stad binnen de Linie-Oost, Stad binnen de Linie-West, Nieuw Den Helder-West, Nieuw Den Helder-Oost, De Schooten, Het Koegras, Duinzoom, Julianadorp, Blauwe Keet, Boerderijbuurt, Boterzwin, Centrum, De Kooy, De Zandloper, Deltabuurt, Dirksz Admiraal, Donkere Duinen, Doorzwin, Duinbuurt, Falga, Fort Dirksz Admiraal, Fort Erfprins, Friesebuurt, Geleerdenbuurt, Golfstroombuurt, Grachtengordel, Grote Rivierenbuurt, Guldemond, Havenbuurt, Huisduinen, Indische buurt-Noord, Indische buurt-Zuid, Jeruzalem, Julianadorp-Oost, Julianadorp-West, Kleine Rivierenbuurt, Koegras-Noord, Koegras-Zuid, Kruiszwin,Landmetersbuurt,Liniebuurt,Malzwin,Mariëndal,Marina, Marinehaven,Middelzand,Mijnendienst,Nieuw Den Helder Zuid-Oost,Nieuwlandbuurt,Noorderhaven,Ooghduyne,Oostoever,Oostsloot, Oud Den Helder, Schepenbuurt, Schooten-Centrum, Schouten en Schepenenbuurt, Sluisdijk, Tuindorp-Oost, Tuindorp-West, Van Galenbuurt, Visbuurt, Vogelbuurt, Vogelzand, Walvisvaarderbuurt, Waterkeringsbuurt, Westoever, Wierbalg, Willemsoord, Zeeloodsenbuurt, Zuiderzeebuurt, Zwanenbalg.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


De gemeente ligt in de regio Kop van Noord-Holland of Noordkop. Ten noordwesten van de stad ligt de zandplaat Noorderhaaks, ten noorden het Marsdiep met aan de overkant het eiland Texel en ten oosten de uitgestrekte waddenplaat Balgzand.Tot 1928 was Helder de officiële naam van de gemeente. De exacte herkomst van de naam Helder is niet helemaal duidelijk. Waarschijnlijk verwijst de naam naar 'helle' of 'helde', wat helling of aflopend stuk land betekent, of 'helre', wat een kleine zandigere rug betekent.[5] Een andere verklaring kan zijn dat het afstamt van 'Helsdeur', wat de benaming is van het diepste zeegat in het Marsdiep. Wegens de strategische ligging van dit zeegat, zou dit een hel zijn geweest voor de vijandelijke schepen die de Zuiderzee op wilden varen.Inwoners van de stad worden Nieuwediepers genoemd, vernoemd naar de geul en haven Nieuwediep en naastgelegen woonkern.[ (bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven