Home » Schoolfotograaf komt ook in Noord-Holland Wijdemeren

Schoolfotograaf komt ook in Noord-Holland Wijdemeren

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Noord-Holland-Wijdemeren

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Wijdemeren.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Wijdemeren.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Noord-Holland-Wijdemeren zoals o.a. ‘s-Graveland, Ankeveen, Breukeleveen, Kortenhoef, Loosdrecht, Nederhorst den Berg, ‘s-Graveland, Ankeveen, Ankeveense Rade, Blijkpolder, Boomhoek, Breukeleveen, Hollandsch Ankeveen, Horn- en Kuijerpolder, Horstermeer, Kromme Rade, Moleneind, Muijeveld, Nieuw-Loosdrechtsedijk, Oud-Kortenhoef, Oud-Loosdrecht, Rade, Oranjebuurt, Munniksveen en omgeving, Splegelpolder en straten zoals bv Rembrandtlaan, Jan Steenlaan, Pieter de Hooghlaan, Paulus Potterlaan, van Mierislaan, van Ostadelaan, van der Helstlaan, Vermeerlaan, Ruysdaellaan, St. Annepad, Dennenlaan, Bloklaan, Frans Halslaan, Oude Molenmeent, Eikenlaan, Larixlaan, Moerbeilaan, Laan van Eikenrode, Acacialaan, Beukenlaan, Meidoornlaan, Bremlaan, Elzenlaan, Berkenlaan, Hazelaarlaan, Lindelaan.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Wijdemeren (Geluidsfragment uitspraak (info / uitleg)) is een gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland en ligt aan de westkant van het Gooi in het Gewest Gooi en Vechtstreek. De gemeente is ontstaan op 1 januari 2002 uit een fusie van de gemeenten Loosdrecht (die tot dat moment in de provincie Utrecht lag), 's-Graveland en Nederhorst den Berg. De gemeente Wijdemeren bestaat uit een zestal dorpskernen: Ankeveen, Breukeleveen, 's-Graveland, Kortenhoef, Loosdrecht en Nederhorst den Berg. Wijdemeren is een zeer waterrijke gemeente met in het noordwesten de Spiegelplas en ten oosten daarvan de Ankeveense Plassen, en in het (zuid)westen de Loosdrechtse Plassen. Het Hilversums Kanaal, de waterverbinding van buurgemeente Hilversum met de Vecht, deelt de gemeente in tweeën. Evenwijdig ten zuiden hiervan ligt de Vreelandseweg, de verbinding tussen Hilversum en Vreeland. (bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven