Home » Schoolfotograaf komt ook in Noord-Holland Ouder-Amstel

Schoolfotograaf komt ook in Noord-Holland Ouder-Amstel

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Noord-Holland-Ouder-amstel

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Ouder-amstel.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Ouder-amstel.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Noord-Holland-Ouder-amstel zoals o.a. Amsterdam-Duivendrecht, Duivendrecht, Ouderkerk aan de Amstel, Duivendrecht, Industriegebied Amstel, Ouderkerk aan de Amstel, Verspreide huizen in de Bullewijker polder, Verspreide huizen in de Duivendrechtsche polder, Verspreide huizen in de Rondehoeppolder, Verspreide huizen langs De Bullewijk en De Hole en straten zoals bv Entrada, Joop Geesinkweg, Verlengde Van Marwijk Kooystraat, H.J.E. Wenckebachweg, Spaklerweg, Van Marwijk Kooystraat, Willem Fenengastraat, Pieter Braaijweg, Ellermanstraat, De Flinesstraat, Van der Madeweg, Joan Muyskenweg, Zwartelaantje, MediArena, Borchlandweg, Buitensingel, Verbindingsweg, De passage, Molenkade, Industrieweg, Rijksstraatweg, Berkenstraat, Burgemeester van Damstraat, Plataanstraat, de Hazelaar, Populierstraat, Tamarindestraat, Meidoornstraat, Kloosterstraat, Rozenburglaan, Stationsplein.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


De gemeente Ouder-Amstel ligt ingeklemd tussen Amstelveen en Amsterdam-Zuidoost. Verder grenst de gemeente in het oosten aan Diemen, in het noorden aan Amsterdam (Watergraafsmeer), in het zuidoosten aan Abcoude, en in het zuiden aan Stokkelaarsbrug, Vinkeveen en Waverveen, alle vier behorend tot de gemeente De Ronde Venen. Historisch is Ouder-Amstel het deel van Amstelland aan de rechteroever van de Amstel en Amstelveen aan de linkeroever (Nieuwer-Amstel). Uitzondering was een klein gedeelte van Nieuwer-Amstel dat op de rechteroever lag. Tot 1896 behoorde een smalle strook grond ten zuiden van de huidige Amsterdamse Grensstraat en ten noorden van de toenmalige gemeente Watergraafsmeer tot de gemeente Nieuwer-Amstel. (bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven