Home » Schoolfotograaf komt ook in Noord-Holland Velsen

Schoolfotograaf komt ook in Noord-Holland Velsen

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Noord-Holland-Velsen

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Velsen.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Velsen.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Noord-Holland-Velsen zoals o.a. Bastionbuurt, Bellatrixbuurt, Biezenbuurt, Blekersbuurt, Bloemenbuurt, Bomenbuurt, Canopusbuurt, Driehuis-Dorp, Duinenbuurt, Duinvlietbuurt, Eltabuurt, Florarondebuurt, Gildenbuurt, Heidebuurt, Herculesbuurt, Hofgeest, Kapelbuurt, Keetbergbuurt, Kerkerinkbuurt, Kerkpadbuurt, Kikvorsbuurt, Kriemhildebuurt, Kruisbergbuurt, Lagersbuurt, Maadbuurt, Moerbergbuurt, Natuurkundigenbuurt, Neethofbuurt, Noord-Spaarndammerpolder, Oud-IJmuiden, Pijlkruidbuurt, Reyndersbuurt, Rijkersparkbuurt, Rivierenbuurt, Santhaesbuurt, Santpoort-Dorp, Saturnusbuurt, Schildersbuurt, Schiplaanbuurt, Spanjaardsbergbuurt, Springerbuurt, Staalbuurt, Stadhuisbuurt, Tjotterbuurt, Tussenbeeksbuurt, Van Gelderbuurt, Velsen-Dorp, Velsen-Oost, Velserbeek, Velseroord, Verzetsheldenbuurt, Vissersbuurt, Vogelbuurt, Watervlietbuurt, Weidbuurt, West-Indische buurt, Westbroekbuurt, Westerwijkbuurt, Wijkermeerbuurt, Zeeheldenbuurt, Zuid-Spaarndammerpolder, Zuidzijdebuurt.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


De eerste cultuursporen binnen de gemeentegrenzen zijn gevonden bij het uitgraven van de Westbroekplas te Velserbroek. Uit de vroege Middeleeuwen dateert een nabij de huidige Spaarnestraat mogelijk aanwezige ringwalburcht ter verdediging van aanvallen vanuit zee. Het dorp Velsen was in de 17e en 18e eeuw vooral bekend om zijn boomgaarden, met name kersenboomgaarden. In de omgeving van Velsen werden langs de oevers van het Wijkermeer diverse landgoederen aangelegd door rijke Amsterdammers. Het in oude staat gerestaureerde Beeckestijn is hiervan een fraai voorbeeld, voorts ook Waterland, huis te Velserbeek, het verdwenen Schoonehuys op het huidige sportpark Schooneberg en Westerhout. (bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven