Home » Schoolfotograaf komt ook in Noord-Holland Schagen

Schoolfotograaf komt ook in Noord-Holland Schagen

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Noord-Holland-Schagen

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Schagen.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Schagen.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Noord-Holland-Schagen zoals o.a. Harenkarspel, Sint Maarten, Warmenhuizen, Zijpe, ‘t Zand, Burgerbrug, Burgervlotbrug, Callantsoog, Dirkshorn, Eenigenburg, Groeneweg, Kalverdijk, Krabbendam, Landelijk gebied Dirkshorn, Landelijk gebied Waarland, Landelijk gebied Warmenhuizen, Muggenburg, Nesdijk, Oudesluis, Petten, Rekerlanden, Schagen, Schagerbrug, Schoorldam (gedeeltelijk), Sint Maarten, Sint Maartensbrug, Sint Maartensvlotbrug, Stroet, Tuitjenhorn en Kerkbuurt, Valkkoog, Verspreide huizen Groenveld, Verspreide huizen Rijpje, Verspreide huizen ten noorden van het kanaal Stolpen, Verspreide huizen ten oosten van Schagen, Verspreide huizen ten zuiden van Schagen, Waarland, Waldervaart-Noord, Waldervaart-Zuid, Warmenhuizen-Oost, Warmenhuizen-West.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Behalve als "Skagen" wordt ook vaak naar Schagen verwezen met de titel "Magnusveste", naar de legendarische ridder Magnus van Schagen, die aan de kruistochten zou hebben deelgenomen en de Haarlemmers en Keulenaren in 1219 zou hebben geholpen Damiate te veroveren.[De plaats Schagen werd rond 989 al genoemd, toen in documenten werd opgetekend dat graaf Dirk II en zijn vrouw zes in Schagen (villa Scagha) gelegen hoeven overdroegen aan de abdij van Egmond. Het is niet duidelijk of er toen al sprake was van een dorp. Wel zijn er aanwijzingen gevonden voor bewoning op de terpen in en rond Schagen in de 10e en 11e eeuw, maar die terpen waren te klein om meer dan één gezin te herbergen. (bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven