Home » Schoolfotograaf komt ook in Noord-Holland Alkmaar

Schoolfotograaf komt ook in Noord-Holland Alkmaar

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Noord-Holland-Alkmaar

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Alkmaar.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Alkmaar.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Noord-Holland-Alkmaar zoals o.a. Centrum, Daalmeer/Koedijk, De Mare, Graft-De Rijp, Huiswaard, Oudorp, Overdie, Schermer, West, Zuid, ‘t Rak-Noord, ‘t Rak-Zuid, Bergerhof en Blaeustraatkwartier, Bergermeer, Bergerwegkwartier, Beverkoog, Binnenstad-Oost, Binnenstad-West, Bloemwijk en Zocherkwartier, Boekelermeer-Noord, Boekelermeer-Zuid, Burgemeesterskwartier, Cranenbroek, Daalmeer-Noordoost, Daalmeer-Noordwest, Daalmeer-Zuidoost, Daalmeer-Zuidwest, De Hoef I en II, De Hoef III en IV, De Horn-Noord, De Horn-Zuid, De Mare, De Nollen, De Rijp, Dillenburg en Stadhouderskwartier, Driehuizen, Emmakwartier, Graft, Grootschermer, Huiswaard-1-Zuid, Huiswaard-2-West, Koedijk en De Weijdt, Kooimeer, Landelijk gebied Noord, Landelijk gebied-West, Markenbinnen, Muiderwaard, Nassaukwartier en Hout, Noordeinde, Oost-Graftdijk, Oosterhout, Oranjepark, Oterleek, Oud-Overdie, Oud-Rochdale, Oudorp-Centrum, Oudorp-Noord en Oudorp-Oost, Oudorperpolder-Midden, Oudorperpolder-Noord, Oudorperpolder-Zuid, Overdie-Oost, Overdie-West, Overstad
Rekerbuurt en Ooievaarsnest, Schermereiland en Omval, Schermerhorn, Spoorbuurt, Staatsliedenkwartier en Landstraten, Starnmeer, Stompetoren, Ursem gem. S, Vroonermeer-Noord, Vroonermeer-Zuid, West-Graftdijk, Zuidschermer.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Alkmaar heeft een historisch centrum met 399 rijksmonumenten en 700 gemeentelijke monumenten.[2] De stad staat bekend als "de kaasstad".Alkmaar ligt in de samenwerkingsregio Kennemerland, en deels in West-Friesland. Alkmaar is ontstaan op een strandwal, waarover een lange landweg naar het zuiden van Holland liep.Het Noordhollandsch Kanaal, dat in 1824 geopend werd, liep bij de aanleg precies om Alkmaar heen. (bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven