Home » Schoolfotograaf komt ook in Noord-Holland Julianadorp

Schoolfotograaf komt ook in Noord-Holland Julianadorp

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Noord-Holland-Julianadorp

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Julianadorp.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Julianadorp.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Noord-Holland-Julianadorp en ook in straten zoals bv Vlietstraat, Parkstraat, Loopuytpark, Proeftuinweg, J. van der Veerstraat, Landbouwstraat, Klaverstraat, Tuinbouwstraat, Akkerbouwstraat, Schoolweg, Fakkelgras, meester Daarnhouwerstraat, meester Tigchelaarstraat, Langevliet, Van Foreestweg, De Keizerskroon, Orchis, Parnassia, Wintergroen, Duinriet, Tormentil, Kraaiheide, Dopheide, Gentiaan, Dotterbloem, Ogentroost.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Tot de aanleg van het Noordhollandsch Kanaal in 1825 heette het gebied waar nu Julianadorp ligt Buitenveld. Er ontstond een gehucht en in 1909 werd er een kerk gebouwd waardoor een echt dorp ontstond. In verband met de geboorte van kroonprinses Juliana der Nederlanden op 30 april 1909, werd aan koningin Wilhelmina in oktober 1909 gevraagd of het dorp de naam Julianadorp mocht voeren.Sinds 1994 wordt ieder jaar in juni Julianapop gehouden op het terrein van IJsclub Julianadorp. Sinds 2017 wordt Julianapop gehouden op een nabij gelegen grasveld.Julianadorp kent zes basisscholen. De oudste is de Prinses Margrietschool, gevestigd aan de Wethouder de Boerstraat in het 'oude dorp'. Deze school is dan ook de dorpsschool van Julianadorp. Straatnamen in de omgeving van de huidige locatie van de school verwijzen naar enkele voormalige hoofdmeesters van deze school, die in het verleden ook andere namen heeft gehad: meester Henderikx, meester Tigchelaar en meester de Vries. Vlak bij De Margriet is de interconfessionele basisschool De Kameleon gevestigd. Verder is er basisschool de Hofstee, gevestigd aan de Drooghe Bol, met daarnaast basisschool de Vloedlijn (vroeger de strandjutter en de Vogelwei) en basisschool de Rank. Nog een andere basisschool is de Verrekijker in Vogelzand. (bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven